To teraz DAWAJ FOTKI <yamaha> <yamaha> <yamaha> <lol>
Ich troje
- yamaha
- Genius Loci
Re: Ich troje
No dobrze, wytlumaczenie przyjete.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Fotki śpiących kotów też mogą być... 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Obiecałam - wykonałam <mrgreen> Udało mi się zrobić kilka zdjęć. Tak więc kochane Ciocie, miłego oglądania :-)
Wspólna obserwacja ptaszków. Zrobiły sobie fruwaki wiosną gniazdo w rynnie nad balkonem. A koty miały mnóstwo radości z tego powodu :-)

Lulu <serce> Księżniczka moja zakochana jest teraz w Pańciu. Tak ją sobie nauczył, że wspólnie odbywają popołudniowe drzemki. Nawet jej wołać nie musi. Wystarczy, że idzie w stronę łóżka, a Lulcia pędzi za nim i myk na kołderkę. A pańcia zazdrosna. A co <diabeł>

Boguś <serce> Słoneczko moje kochane. Kocha Pańcię tak bardzo, że w nocy nie dopuszcza do mnie Lulu
Kilka razy przebudziłam się w momencie jak ją pogonił, gdy chciała przyjść się potulić (w nocy Pańcia jest ok, bo reaguje na mizianki. Pancio śpi jak zabity <mrgreen> ). Nie wiem co zrobić z tym fantem. Żal mi okrutnie Lulutka

Leonek <serce> Nadal Pańcia jest jego najukochańszą z najukochańszych. To jest kot, który jest "cały mój". Terroryzuje mnie, abym całą uwagę skupiała na nim. Nie przestanie miaukolić dopóki nie popatrzę na niego, nie pogłasiam, nie wycałuję. Na kilka minut mu wystarczy, i dawaj dalej miauczeć. Kochany upierdliwiec <zakochana>

Weekend spędziliśmy z mężem w Szczyrku. Pogoda była fantastyczna. Takie widoki między innymi podziwialiśmy :-) ...

...takie nas rozbawiły <mrgreen>

Nie mogło zabraknąć futrzaków w postaci kota <zakochana> ....

...i psa <zakochana>

Dziękujemy za uwagę
Wspólna obserwacja ptaszków. Zrobiły sobie fruwaki wiosną gniazdo w rynnie nad balkonem. A koty miały mnóstwo radości z tego powodu :-)

Lulu <serce> Księżniczka moja zakochana jest teraz w Pańciu. Tak ją sobie nauczył, że wspólnie odbywają popołudniowe drzemki. Nawet jej wołać nie musi. Wystarczy, że idzie w stronę łóżka, a Lulcia pędzi za nim i myk na kołderkę. A pańcia zazdrosna. A co <diabeł>

Boguś <serce> Słoneczko moje kochane. Kocha Pańcię tak bardzo, że w nocy nie dopuszcza do mnie Lulu

Leonek <serce> Nadal Pańcia jest jego najukochańszą z najukochańszych. To jest kot, który jest "cały mój". Terroryzuje mnie, abym całą uwagę skupiała na nim. Nie przestanie miaukolić dopóki nie popatrzę na niego, nie pogłasiam, nie wycałuję. Na kilka minut mu wystarczy, i dawaj dalej miauczeć. Kochany upierdliwiec <zakochana>

Weekend spędziliśmy z mężem w Szczyrku. Pogoda była fantastyczna. Takie widoki między innymi podziwialiśmy :-) ...

...takie nas rozbawiły <mrgreen>

Nie mogło zabraknąć futrzaków w postaci kota <zakochana> ....

...i psa <zakochana>

Dziękujemy za uwagę
- yamaha
- Genius Loci
Beciu : po pierwsze, jak Ty slicznie wygladasz z tym psiakiem
A kociaste <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(tez bym byla zazdrosna o TZ'a gdyby Lulu do niego szla
)
A kociaste <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(tez bym byla zazdrosna o TZ'a gdyby Lulu do niego szla
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Misie kochane <zakochana>
Zazdroszczę Ci, że tak się koty do Ciebie pchają w nocy
U nas, po pierwszym tygodniu w nowym mieszkaniu Kalinka przestała już ze mną spać, chyba poczuła się już pewnie
Lulu jest tak śliczna...ach <zakochana> I panowie przystojni jak niewiemco <serce>
Zazdroszczę Ci, że tak się koty do Ciebie pchają w nocy
Lulu jest tak śliczna...ach <zakochana> I panowie przystojni jak niewiemco <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
U Ciebie Beciu, jak zwykle koty cudowne, co tu dużo pisać <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Piękni są :-)
Bogusiu <serce> oddaj troszkę Pańci Lulu, nie bądź taki samolubny.
Beciu super z Ciebie babeczka
Piękni są :-)
Bogusiu <serce> oddaj troszkę Pańci Lulu, nie bądź taki samolubny.
Beciu super z Ciebie babeczka
- iwus
Takie piękne te twoje kociaste, że...
I Boguś, i Leonek takie ślicznusie puchate, a Lulu pięknotka <zakochana> Fajnie macie z nimi :-) Ładnie wyglądasz :-)
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Beatko
normalnie zadanie wykonane na 5 <gwiżdże> <pokłon>
Postaram się w najbliższym czasie wziąć z Ciebie przyklad <mrgreen>
Od czego by tu zacząć <gwiżdże> cała trójka doskonała
Lulu prześliczna dziewczynka <serce> Jakoś te koteczki ciągną do swoich Panciów, to samo u nas,
najlepsiejsze mizianki są z Panciem <serce>
Boguś, słoneczko <serce> Też mam w domu pitbulla strzegącego lóżka, też mi czasem Kayki jest szkoda,.
Czekoladek przystojny jeszcze bardziej się zrobił, o ile to w ogóle możliwe <hm> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Leoś <serce> czytam o Twoich chlopcach i dochodzę do wniosku, że mam takie połączenie Bogusiowo-Leosiowe.
fajnie być "tą jedyną" dla tej małej kociej istootki, chociaż tak jak piszesz, jest to czasem upierdliwe <mrgreen>
Leonek, cudne niebieskie futerko, na ostatnim zdjęciu poważny i dostojny z niego miś <zakochana> <zakochana> <zakochana>
P.S. Beciu przyciemnilas włoski <roll> ? Pięknie Ci z tym pięknym psiakiem, ciesze sie, ze mieliscie udany weekend
Postaram się w najbliższym czasie wziąć z Ciebie przyklad <mrgreen>
Od czego by tu zacząć <gwiżdże> cała trójka doskonała
Lulu prześliczna dziewczynka <serce> Jakoś te koteczki ciągną do swoich Panciów, to samo u nas,
najlepsiejsze mizianki są z Panciem <serce>
Boguś, słoneczko <serce> Też mam w domu pitbulla strzegącego lóżka, też mi czasem Kayki jest szkoda,.
Czekoladek przystojny jeszcze bardziej się zrobił, o ile to w ogóle możliwe <hm> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Leoś <serce> czytam o Twoich chlopcach i dochodzę do wniosku, że mam takie połączenie Bogusiowo-Leosiowe.
fajnie być "tą jedyną" dla tej małej kociej istootki, chociaż tak jak piszesz, jest to czasem upierdliwe <mrgreen>
Leonek, cudne niebieskie futerko, na ostatnim zdjęciu poważny i dostojny z niego miś <zakochana> <zakochana> <zakochana>
P.S. Beciu przyciemnilas włoski <roll> ? Pięknie Ci z tym pięknym psiakiem, ciesze sie, ze mieliscie udany weekend
- dagusia
Leonka zazdroszcze- cały Twoj, SUPER! A taka "męczarnia" w postaci miauczenia i tulenia.... oj chciałabym, chciała <zakochana> Ja mogę tylko sobie pomarzyć chociaż... poki co nie zapeszam, bo Gasperek chyba woli mnie poki co <zakochana> <zakochana> <zakochana> chodzi za mną wszedzie, ja na gore on też, ja na doł on za mną <mrgreen>
Wracając do Twoich kociastych- co zrobić z Bogusiem.... hmmm.... może obudź TŻ niech od wezmie Lulu na swoja strone, może z czasem Bogus przezwyczai się z mysla, że mogą w nocy spać z Wami razem. Chyba że Lulu woli do Bogusia się tylić niż do TŻ, ale wnioskuje, że ona po prostu lubi mezczyzn wiec moze nie bedzie to miało znaczenia :-)
Ps a to, że czekoladki lubie to wiadomo <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wracając do Twoich kociastych- co zrobić z Bogusiem.... hmmm.... może obudź TŻ niech od wezmie Lulu na swoja strone, może z czasem Bogus przezwyczai się z mysla, że mogą w nocy spać z Wami razem. Chyba że Lulu woli do Bogusia się tylić niż do TŻ, ale wnioskuje, że ona po prostu lubi mezczyzn wiec moze nie bedzie to miało znaczenia :-)
Ps a to, że czekoladki lubie to wiadomo <zakochana> <zakochana> <zakochana>