Ich troje
- Hann
Re: Ich troje
Ale ona ma piękne to oko <zakochana> Takie oko mieć, to by było coś! <lol>
-
maj-a28
- Hodowca
- Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
- Kontakt:
Wszystkie trzy pyzule piękne <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Jak patrzę na nich to od razu "czuję" pod rękami ich futerka, mięciutkie u Lulu i takie "bogusiowe" u Bogusia.... tego uczucia się już chyba nie pozbędę
Przewspaniała trójeczka <zakochana> <serce>
Przewspaniała trójeczka <zakochana> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Wszystkim Ciociom trzymającym kciuki za serduszko mojego czekoladowego serduszka ślicznie dziękujemy

Nieudane to zdjęcie, ale nie mogę się oprzeć temu pysiakowi <serce>

Nieudane to zdjęcie, ale nie mogę się oprzeć temu pysiakowi <serce>

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Ostatnia fotka boska <serce>
Beciu nic się nie denerwuj, będzie dobrze
<ok>
Beciu nic się nie denerwuj, będzie dobrze
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Cudowny Miś, te oczęta jak dwa małe słoneczka wciśnięte w tabliczkę najprawdziwszej czekolady,
serduszko bedzie zdrowe, musi byc <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
serduszko bedzie zdrowe, musi byc <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Serduszko napewno jest zdrowe
! wszystko jest osobnicze ,a kot nie figura woskowa tylko żywa istota i jeszcze do tegop bardzo zestresowana <serce> ,a w trakcie badania zawsze moze się odrobineczkę poruszyć , to naprawde jest bardzo trudne badanie.
Pamiętam pierwsze badanie Kolorka robione przez pana doktora w Elvecie jeszcze na strarym aparacie mniej czułym , Kolorek miał wygolony cały bok , 4 osoby go trzymały , cała butla żelu poszła na niego tak żeby głowica miała z nim kontakt ,kocurek ledwo żywy z tego wyszedł ,ja mało nie zemdlałam, trwało to półtorej godziny, diagnoza maksymalnie pożyje rok półtora ,dostał silne leki po których pienił się cały doslownie ,a my ryczałyśmy jak dwa boby
Po pół roku zajęła się nim dr Garncarz i okazało się ,że badanie moze trwać 20 -30 minut kompletnie BEZ STRESU ! ,ze zmian prawie nie ma , że golić nie potrzeba , że dostaje tylko leki na obniżenie cisnienia i jest spoko i za chwilę kończy 5 lat :-) ,a przecież prawie nie ma nerek i ma zaćmę i jest forumowym bandytą
Beatko wszystko będzie dobrze wymiziaj kocurka od cioci Danusi
<serce> na szczęśćie
CUDNA czekoladka <zakochana>
Serduszko napewno jest zdrowe
Pamiętam pierwsze badanie Kolorka robione przez pana doktora w Elvecie jeszcze na strarym aparacie mniej czułym , Kolorek miał wygolony cały bok , 4 osoby go trzymały , cała butla żelu poszła na niego tak żeby głowica miała z nim kontakt ,kocurek ledwo żywy z tego wyszedł ,ja mało nie zemdlałam, trwało to półtorej godziny, diagnoza maksymalnie pożyje rok półtora ,dostał silne leki po których pienił się cały doslownie ,a my ryczałyśmy jak dwa boby
Po pół roku zajęła się nim dr Garncarz i okazało się ,że badanie moze trwać 20 -30 minut kompletnie BEZ STRESU ! ,ze zmian prawie nie ma , że golić nie potrzeba , że dostaje tylko leki na obniżenie cisnienia i jest spoko i za chwilę kończy 5 lat :-) ,a przecież prawie nie ma nerek i ma zaćmę i jest forumowym bandytą
Beatko wszystko będzie dobrze wymiziaj kocurka od cioci Danusi
CUDNA czekoladka <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Danusiu, trzymam się tych słów jak tonący brzytwyDanusia pisze:Serduszko napewno jest zdrowe! wszystko jest osobnicze ,a kot nie figura woskowa tylko żywa istota i jeszcze do tegop bardzo zestresowana <serce> ,a w trakcie badania zawsze moze się odrobineczkę poruszyć , to naprawde jest bardzo trudne badanie.
Agnieszko, Kasiu dziękuję
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Beciu Gabryś po pierwszym badaniu miał żyć co najwyżej do 10 dni .....a jest z nami :-)
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Mieliśmy mieć wizytę w połowie sierpnia ale nasz doktor miał urlop i pojadą w tym tyg do Bielska,boimy się jak to przed wizytą ale jesteśmy dobrej myśli :-)