Ich troje

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
dagusia

Re: Ich troje

Post autor: dagusia »

Ale piękne fotki :mdleje: widzę, że urlopik się udał i kociaste szczęśliwe z powrotu podwładnych <mrgreen>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

Piękne zdjęcia Beciu.....Chorwacja mnie nęci już długi czas...tylko przeraża mnie dojazd tam .... :-|
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Piękne zdjęcia, Beciu :ok:
Reakcja Twoich kotów wzruszająca <zakochana> Musiałybyśmy zrobić kiedyś forumową ankietę, żeby dowiedzieć się jak niewielki odsetek reaguje na powrót swoich opiekunów tak jak Twoje, a jak wielki strzela fochy <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Ah, jak tam slicznie <zakochana>
<pokłon> Beciu, to musialy byc cudne wakacje :ok:
Chyba sie kiedys wybiore <roll>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Jak miło powspominać <roll> Byłam we wszystkich tych miejscach (i w wielu innych), Chorwacja jest naprawdę piękna. Szkoda, że w tym roku mi się nie udało, Chorwację zamieniłam na Ustkę..nie będę rozwijać tematu, powiem tylko, że Bałtyk miał 17 st co znaczyło, że był cieplejszy od powietrza <diabeł>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Pięknie Beciu <zakochana> Jak miło sobie pooglądać. Też raz byłam i też zaliczyłam Split, Trogir i wodospady. I osiołek też tam był przy wodospadach niedaleko. Tylko to wieki temu było <roll>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

KAnia pisze:Zdjęcia super, widoki bajeczne, ale mówi się że koty kociarza znajdą wszędzie a tu ani pół kota na zdjęciach ;-))
Coś w tym jest ;-)) Oczywiście mam zdjęcia kotów, jak będę miała chwilkę to pokażę <lol>
MoniQ pisze:O mamo, ale widoki! Moje pragnienie wyjazdu do Chorwacji rośnie coraz bardziej :D

Na zdjęciu z targu mnie zaintrygowało to coś między pomidorami a brzoskwiniami... co to?
Moniko, naprawdę warto. Chorwacja jest wyjątkowa <serce> A to pomiędzy pomidorami a brzoskwiniami to suszone figi :-)
Sonia pisze:Pięknie Beciu <zakochana> Jak miło sobie pooglądać. Też raz byłam i też zaliczyłam Split, Trogir i wodospady. I osiołek też tam był przy wodospadach niedaleko. Tylko to wieki temu było <roll>
Trogir też bardzo chciałam obejrzeć, ale niestety, nie udało się :(((( Ale myślę, że jeszcze kiedyś to zrobię ;-))

Wszystkim niezdecydowanym serdecznie polecam Chorwację. Ja się zakochałam już za pierwszym razem <serce>
maj-a28
Hodowca
Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
Kontakt:

Post autor: maj-a28 »

Ja bym jechała juz i teraz tylko drogi z dziećmi takiej dlugiej sobie nie wyobrażam szczególnie z tym mniejszym, moze jak trochę podrośnie czyli tak kolo osiemnastki <lol>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Becia pisze:
MoniQ pisze:O mamo, ale widoki! Moje pragnienie wyjazdu do Chorwacji rośnie coraz bardziej :D

Na zdjęciu z targu mnie zaintrygowało to coś między pomidorami a brzoskwiniami... co to?
Moniko, naprawdę warto. Chorwacja jest wyjątkowa <serce> A to pomiędzy pomidorami a brzoskwiniami to suszone figi :-)
Aaa, figi! Uwielbiam! W Turcji zajadałam się świeżymi, ale najlepsze są takie lekko podsuszone, o mamo, na samo wspomnienie mam ślinotok :D
Chorwację zdecydowanie chcę odwiedzić, nigdy nie byłam....
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Genialne :mdleje:

Cudne zdjęcia. Wspaniale ogląda się takie widoki <ok> <ok>

Bardzo lubię to państwo, ma niezwykły urok.
Zablokowany