Kot Teodor ;)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Re: Kot Teodor ;)

Post autor: norka »

no ja nie wiem,jak można takie ślicznego,słodkiego kotecka .....łobuzem nazywać......toć to słodycz w najsłodszej odsłonie.... <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Teodorku... <serce> <serce> :-)
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Już Wam kochane dziewczyny mówię jak można nazwać go łobuzem ... ale w sumie to nic nowego boo on tak ma od małego ...
Np. wskakuje toto mi do szafy i wywala skarpety, gatki, rajstopy na podłogę ... ostrzy pazury na moim szlafroku, na moich spodniach gdy zbyt długo czeka na jedzonko ... nadal gryzie firanki ... zdejmuje pranie z suszarki po czym urządza sobie na nim legowisko ... ostatnio przestawia krzesła bo robi sobie slalom na pleckach między nogami krzeseł, wyżywa się na dywanie wygryzając z niego włoski ... nie wspomnę o porannych pobudkach ale to akurat mu wybaczam bo lubię tę jego poranną mazistość :-) jeszcze parę ciekawostek bym znalazła ...
Oczywiście ja sobie tu na niego marudzę ale i tak jest on moim najsłodszym kotkiem <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Dominikana pisze:Już Wam kochane dziewczyny mówię jak można nazwać go łobuzem ... ale w sumie to nic nowego boo on tak ma od małego ...
Np. wskakuje toto mi do szafy i wywala skarpety, gatki, rajstopy na podłogę ... ostrzy pazury na moim szlafroku, na moich spodniach gdy zbyt długo czeka na jedzonko ... nadal gryzie firanki ... zdejmuje pranie z suszarki po czym urządza sobie na nim legowisko ... ostatnio przestawia krzesła bo robi sobie slalom na pleckach między nogami krzeseł, wyżywa się na dywanie wygryzając z niego włoski ... nie wspomnę o porannych pobudkach ale to akurat mu wybaczam bo lubię tę jego poranną mazistość :-) jeszcze parę ciekawostek bym znalazła ...
Oczywiście ja sobie tu na niego marudzę ale i tak jest on moim najsłodszym kotkiem <serce> <serce> <serce>
Olu popłakałam się :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
ja już nie będę narzekała na mojego "łobuza" <lol>
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Dzień dobry łobuziaku :kotek:
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

Dominikana pisze:Już Wam kochane dziewczyny mówię jak można nazwać go łobuzem ... ale w sumie to nic nowego boo on tak ma od małego ...
no i miałam rację..... <aniołek> anioł nie kot...... :haha: :haha: :haha:

ale repertuar figli to ma imponujący.... <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Piękny z Ciebie kucurek Teodorku <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

:haha: :haha: :haha: urwisy są naj, naj, naj <serce>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Wystarczy tylko jedno takie słodkie spojrzenie jak na foci i pańcia wybacza, prawda?? <mrgreen>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Kasik pisze::haha: :haha: :haha: urwisy są naj, naj, naj <serce>
To prawda <lol>
Nic a nic się nie zmieniaj Teosiu <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Mój łobuziak z minką aniołka nawet w sobotę czuwał bym nie zaspała do pracy i rozpoczął serenadę o godzinie 6.30 i tym sposobem miałam dłuższy weekend <lol> a o przyzwoitej porze było tak....

Pańcia zobacz jaką fajną miejscówkę znalazłem ...
Obrazek
Chyba sobie tutaj utnę małą drzemkę
Obrazek
Co ty pańcia gadasz ... jak to nie jest moje nowe legowisko
Obrazek
Daj spokój jest sobota ... godzina 10 a ty mi tu marudzisz ... jestem zmęczony idę spać
Obrazek
Dobrze, że do pory obiadowej się wyspało kociątko i mogliśmy zasiąść jak ludzie do stołu <mrgreen>
Zablokowany