Khaleesi & Mordimer
-
kotku
Re: Khaleesi & Mordimer
No jakie oczka <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Moniko, mówiłam już, że uwielbiam Mordimusia? <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Z pewnością, ale możesz mówić to nawet codziennie, Mordimuś kocha takie wyznania <serce> <serce>Becia pisze:Moniko, mówiłam już, że uwielbiam Mordimusia? <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
On jest takim słodziakiem, że czasem opisać się nie da <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Uwielbiam, uwielbiam uwielbiam <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Ja sobie czasami oglądam zdjęcia, które zrobiłam będąc u Was. Jestem nim zauroczona
Ja sobie czasami oglądam zdjęcia, które zrobiłam będąc u Was. Jestem nim zauroczona
- Joanna P.
I jak się tu nim nie zaopiekować, no jak
<serce> <serce> 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Beciu, najwyższy czas na nowe zdjęciaBecia pisze:
Nie da się, on się upomni w razie czegoJoanna P. pisze:I jak się tu nim nie zaopiekować, no jak<serce> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Przed chwilą w wątku Magnuska pytałam Ciebie, kiedy nas odwiedzisz <mrgreen> Cóż za telepatia <lol>MoniQ pisze:Beciu, najwyższy czas na nowe zdjęciaBecia pisze:
Ja sobie czasami oglądam zdjęcia, które zrobiłam będąc u Was. Jestem nim zauroczona![]()
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Przed chwilą w wątku Magnuska pytałam Ciebie, kiedy nas odwiedzisz <mrgreen> Cóż za telepatia <lol>[/quote]Becia pisze: Beciu, najwyższy czas na nowe zdjęcia![]()
Nie będziemy bałaganić Sołtysowi, bo ma ważniejsze sprawy na głowie, ale trzeba zaplanować spotkanie
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Wczoraj przyszła paczka z Zooplusa i o dziwo wszystko jest ok
Stara gąsienica poszła już na śmietnik, nowy mały drapaczek został natychmiast obśliniony w miejscu, w którym był przyklejony woreczek z kocimiętką i zaanektowany przez Kaliskę
Zamówiliśmy też na próbę nowy żwirek Extreme Classic. Spora zmiana, ale wydaje się, że koty go polubią, zwłaszcza Mordimuś, który pracowicie w nocy wygryzł w worku dziurę i rozniósł żwirek po pokoju......
Dobrze, że się nie załatwił... <rotfl>
Stara gąsienica poszła już na śmietnik, nowy mały drapaczek został natychmiast obśliniony w miejscu, w którym był przyklejony woreczek z kocimiętką i zaanektowany przez Kaliskę
Zamówiliśmy też na próbę nowy żwirek Extreme Classic. Spora zmiana, ale wydaje się, że koty go polubią, zwłaszcza Mordimuś, który pracowicie w nocy wygryzł w worku dziurę i rozniósł żwirek po pokoju......
- norka
- Agilisowy Rezydent
no cały Mordimuś..... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
i jak go nie kochać... :-) <serce>
i jak go nie kochać... :-) <serce>