Kot Teodor ;)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kot Teodor ;)
Piękny jest, a jaki będzie jeszcze cudny, jak już będzie miał 3 latka <zakochana> 
- Molly
Nawet nie wiedziałam, że to się rondel nazywa - a ja tak oficjalnie LEGOWISKO <lol>
Cudna ta fota w rondlu ze szczurkiem, rozwaliłaś mnie, że on sobie towarzysza znosi sam
Kochane to <serce>
Cudna ta fota w rondlu ze szczurkiem, rozwaliłaś mnie, że on sobie towarzysza znosi sam
- Dominikana
Poważnie, jak do tej pory szczur leży zawsze w rondlu albo gdzieś blisko obok. Zauważyłam to kiedyś jak wieczorem przeniosłam rondelek do sypialni, rano patrzę w rondlu szczur...pytam się TŻ czy to on ... mówi że, nie ... taka sytuacja się powtórzyła kilka razy...kiedyś naszukaliśmy się tego pluszaka...no mówimy nie ma rozpłynął się...wieczorem wróciliśmy z zakupów szczur był w rondlu :-) Często się bawimy tą zabawką, Teo aportuje a później się wyżywa kopiąc go tylnymi łaputkami na chwilę zostawi porzuconego a później po niego wraca :-)Molly pisze:Nawet nie wiedziałam, że to się rondel nazywa - a ja tak oficjalnie LEGOWISKO <lol>
Cudna ta fota w rondlu ze szczurkiem, rozwaliłaś mnie, że on sobie towarzysza znosi samKochane to <serce>
Nie zawsze Teoś ze szczurkiem wygląda tak słodko jak na tym zdjęciu bo zazwyczaj to go przygniata swoją kocią doopinką <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Oglądając zdjęcia Teosia pomyślałam to samo co Sonia, jaki to będzie piękny kocur, gdy już dojrzeje <serce> Pięknie koteczek rośnie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Ola...powinnaś poważnie pomyśleć o pokazaniu Teosia na jakiejś wystawie....on jest taki urodziwy , że grzech go światu nie pokazać <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- beev
Piękny <serce> <serce> <serce> w tym rondelku ze szczurkiem miodzio <zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Piękny kocurek <serce> i ślicznie się szczurkiem opiekuje
- Dominikana
Początkowo myśl o wystawie się pojawiała w mojej głowie, ale jak widzę gdy Toś się stresuje np. jazdą autem to mi szybko taki pomysł z głowy wyleciał :-) jego jazda stresuje, w ogóle to wygląda tak, że mąż prowadzi, a ja siedzę z kotem z tyłu i obowiązkowo muszę mu dać rękę do transporterka bo inaczej mamy serenadę :-) Przejedzie obok coś głośniej i od razu się biedaczek dygocze ze strachu, a futerko fruwa w całym aucie... on tylko na zdjęciach taki odważny <mrgreen> Dodatkowo jak w domu pojawia się więcej osób, potrafi się na jakiś czas zaszyć gdzieś za wersalką ... także wolę go nie stresować, bo mi jeszcze chłopak kiedyś całkiem futerko zgubi
Dziękujemy forumowym ciociom za miłe słowa

Dziękujemy forumowym ciociom za miłe słowa
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Zdjęcie koteczka w rondelku jest całkowicie rozczulające
Pięknie <serce> <serce>
Pięknie <serce> <serce>
- dagusia
Piękny ten twój kocurek- taki "męski" się już robi <serce>