Moris Mikesz i Fidonia
- beev
Re: Moris
niestety fotek choinkowych brak bo Moris tak szybko machał łapką że wszystkie rozmazane wyszły.
Ja zawsze mówiłam że mam dziwnego kota
interesowała go choinka tylko kilka minut jak leżała na podłodze i gdy stanęła na stojaku oraz jak została powieszona pierwsza bombka. Powąchał, łapką pacnął gałązke i bombke i poszedł sobie do kuchni
<lol> <lol> syn się śmiał że on jeszcze po narkozie taki spokojny, bo sam nie wierzył że kot po choince się nie wdrapuje.
Ale ja mam po prostu takiego grzecznego kotka
teraz śpi smacznie po zabawie z piłeczką :-)
Ja zawsze mówiłam że mam dziwnego kota
Ale ja mam po prostu takiego grzecznego kotka
teraz śpi smacznie po zabawie z piłeczką :-)
- beev
Kotek jednak był grzeczny po lekach bo dziś rozrabia
w nocy stracił bombke i kulal po podłodze <lol> teraz tez łapka bombki traca i gałązki ciągnie <lol>
Tylko dlaczego on tak miauczy? Trochę mnie martwi bo chodzi i miauczy nie wiem co chce
Tylko dlaczego on tak miauczy? Trochę mnie martwi bo chodzi i miauczy nie wiem co chce
- norka
- Agilisowy Rezydent
też tak myślę ,że Moris musi sobie pogadać.... :-)
musi nadrobić zaległości ...bo przez dwa dni był na półobrotach :-)
Wezyr też bardzo jest gadatliwy...na początku mnie to martwiło,bo się bałam że coś mu jest...
teraz wiem że to gaduła jest i wszystko musi mauczeniem oznajmić i skomentować <lol> <lol> ...zresztą ja od początku do niego sama dużo mówię <lol> .....
musi nadrobić zaległości ...bo przez dwa dni był na półobrotach :-)
Wezyr też bardzo jest gadatliwy...na początku mnie to martwiło,bo się bałam że coś mu jest...
teraz wiem że to gaduła jest i wszystko musi mauczeniem oznajmić i skomentować <lol> <lol> ...zresztą ja od początku do niego sama dużo mówię <lol> .....
- beev
<lol> <lol> <lol> <lol> TZ mówi ze on miał być spokojniejszy po kastracji a on jeszcze gorszy
o 3.00 w nocy tak gadał ze wszystkich obudził i teraz tez ciągle miauczy <lol> A zapomniałam ze w nocy obudził nas hałas w kuchni idę patrzę a Moris otworzył sobie szufladę i stoi i patrzy jak po niej wskoczyć na szafki kuchenne bo wredna pancia tam piłeczkę położyła żeby Morisek nie latał po nocy
Teraz bombka turla się po podłodze <rotfl>
Napewno mi kota zamienili dobrze Yami mówiła

Teraz bombka turla się po podłodze <rotfl>
Napewno mi kota zamienili dobrze Yami mówiła
- Dominikana
Hehe to znak, że z Moriskiem już wszystko ok
<lol> <lol> <lol>