Ich troje
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Re: Ich troje
Świetny nabytek! I jak od razu przypadł do gustu Leonkowi <zakochana>
Też mnie męczy i dręczy to poidełko... Chociaż dwa tanie, jakie mam, są lubiane.
Beciu, a gdzie je kupiłaś?
Też mnie męczy i dręczy to poidełko... Chociaż dwa tanie, jakie mam, są lubiane.
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Leonku, kochany, jednak dalej mieszkasz ze swoją Panią. A już takie dziwne podejrzenia się tutaj rodziły 
- Agnes
Lulu już taka duża! Śliczna z niej dziewczyna <serce>
Leoś jak zawsze dostojny, z gracją pozuje <serce>
a Boguś, takie duże puchate dziecię <serce>
Oko się nacieszyć nie może :-)
I tu napiszę, że nie dam rady wszystkiego przeczytać, wiem, że byłby problemy ze zdrówkiem ale mam nadzieje, że już wszystko jest dobrze! Żeby dużo piły i zdrowe były
ściskam!
Leoś jak zawsze dostojny, z gracją pozuje <serce>
a Boguś, takie duże puchate dziecię <serce>
Oko się nacieszyć nie może :-)
I tu napiszę, że nie dam rady wszystkiego przeczytać, wiem, że byłby problemy ze zdrówkiem ale mam nadzieje, że już wszystko jest dobrze! Żeby dużo piły i zdrowe były
ściskam!
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jak sobie pije słodko Leonek <zakochana>
Ten mój łobuziak nie chce pić z poidełka
Ten mój łobuziak nie chce pić z poidełka
- beev
Piękny Leonku pij na zdrowie

- Malena
Aga nie dręcz się tylko kupuj to poidełko jest naprawdę świetne! Yoguś od pierwszego dnia je pokochał, a i Carmelce podpasowało (chociaż ona to ze wszystkiego chętnie pije, nawet z moich kubków)atomeria pisze:Świetny nabytek! I jak od razu przypadł do gustu Leonkowi <zakochana>
Beciu piękne te Twoje kotki <zakochana>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
<serce>Becia pisze:Lulutek <serce> <serce> <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Chyba swoje poidełko muszę wyjąć z szafy :-) Może teraz spodoba się Kacperkowi <lol> <lol> <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Beatko, cieszę się, że kupilaś to wymarzone poidełko kotkom, i że przypadło do gustu <serce> <serce> <serce>
U mnie Kaya wciaż z niego korzysta, Tyson przerzucił się na wannę <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Bardzo długo się zastanawiałam czy je kupić, właśnie ze względu na jego cenę. Tym bardziej, że koty mają już Drinkwell Platinum. Próba odkupienia używanego nie powiodła się (stłukło się w transporcie) więc zdecydowałam się na nowe. I uważam, że to była bardzo dobra decyzja. Masz rację Dorotko, to bardzo udane poidełkoDorszka pisze:Ja bym chętnie takie drugie poidło kupiła, ale nie ma na nie żadnych promocjiTo bardzo udane poidełko!
Agnieszko, Leon niemal nie odchodzi od poidła. Naprawdę widać, że bardzo je polubił. Dotąd myślałam, że Leoś sporo pije. No to teraz pije jeszcze więcej <mrgreen>atomeria pisze:Świetny nabytek! I jak od razu przypadł do gustu Leonkowi <zakochana>
Poidło kupiłam w Zooplusie.
A widzisz Aga, jednak Leona na samochód nie zamieniłam <mrgreen> Jak czas pozwoli to popstrykam więcej zdjęć, aby dowód był bardzo mocny <lol>Aga L. pisze:Leonku, kochany, jednak dalej mieszkasz ze swoją Panią. A już takie dziwne podejrzenia się tutaj rodziły
Kasiu, widząc reakcję kotów na LK uważam, że masz rację, to jest wymarzone poidełkoKasik pisze:Beatko, cieszę się, że kupilaś to wymarzone poidełko kotkom, i że przypadło do gustu <serce> <serce> <serce>