Ich troje
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Ich troje
Cudowne mordeczki <zakochana> <zakochana>
- Sylwia
- Hodowca
- Hodowla: Pretty Baloo*PL
- Kontakt:
Bo myszki od Magusi są suuuper :-)
Piękne fotki w promieniach słońca <serce>
Piękne fotki w promieniach słońca <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Zła dla kociego zdrowia, listopadowa aura i nas nie oszczędziła
Boguś zrobił bardzo rzadką kupę z krwią. Umyłam mu tyłek, zapakowałam do transportera i pojechałam z nim do weterynarza. Właściwie nic konkretnego nam lekarka nie powiedziała. Dostał zastrzyki z antybiotykiem, lekiem rozkurczowym oraz osłonowym na jelita. Do podawania w domu dostaliśmy preparat Pediatrivet (przeczytałam, że to dla szczeniąt jest <hm> ). Mówiła, że może dopiero coś się zaczęło rozwijać. Kazała obserwować pozostałe koty, bo może to być wirusówka. Mój biedny misio
Muszę go pochwalić, był bardzo dzielny, nawet nie zauważył, kiedy dostał trzy zastrzyki, żadnej reakcji. Grzecznie sobie stał i obserwował gabinet
Lekarka dawno go nie widziała, była pod wrażeniem jaki on jest duży. Nie narzekała, że jest gruby, ale mówiła, żeby raczej już nie przybierał. I była zachwycona jego kolorem :-)
Muszę go pochwalić, był bardzo dzielny, nawet nie zauważył, kiedy dostał trzy zastrzyki, żadnej reakcji. Grzecznie sobie stał i obserwował gabinet
- yamaha
- Genius Loci
<ok> Dzielny pacjent !
<ok> <ok> <ok> zeby nic sie nie rozwinelo.....
<ok> <ok> <ok> zeby nic sie nie rozwinelo.....
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ojejciu, Bogusiu
Nie choruj misiu kochany 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Beciu, a jakie kupale były wcześniej? Może bardzo zbite? Może to zakłaczenie?
Ja bym mimo wszystko zaaplikowała dodatkową pastę, chociaż wiem, że przy rozwolnieniu człowiek ma stracha.
Niech to będzie incydent <ok> <ok> <ok> i następny kupal wzorcowy.
Ja bym mimo wszystko zaaplikowała dodatkową pastę, chociaż wiem, że przy rozwolnieniu człowiek ma stracha.
Niech to będzie incydent <ok> <ok> <ok> i następny kupal wzorcowy.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, Boguś kupy ma zawsze wzorcowe. Niezbyt twarde, nie za miękkie. Ta dzisiejsza jest pierwszą z problemem. Dzisiaj ma przyjść RC fibre, będę im dosypywała po garstce do ich karmy. Też się zastanawiałam nad zakłaczeniem <hm>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Bajzelek też zawsze miał wzorowe i dlatego nie podejrzewałam zakłaczenia
Mimo wszystko mam nadzieję, że to incydent, przecież zdarza się.
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Po leczeniu ta fibra, plis ... jak już się unormuje to wprowadzamy.Becia pisze:Agnieszko, Boguś kupy ma zawsze wzorcowe. Niezbyt twarde, nie za miękkie. Ta dzisiejsza jest pierwszą z problemem. Dzisiaj ma przyjść RC fibre, będę im dosypywała po garstce do ich karmy. Też się zastanawiałam nad zakłaczeniem <hm>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ja też mam taką nadzieję. Po Bogusiu absolutnie nie widać, żeby coś mu dolegało. Lekarka pytała też, czy mógł coś zjeść, polizać. I sama się zastanawiam. Niby nic takiego w domu nie mam , co mogłoby kotom zaszkodzić. Ale może coś przeoczyłam 

Właśnie miałam zapytać, czy czekać aż się jelitka unormują, czy podać od razu. Dziękuję Madziumaga pisze:Po leczeniu ta fibra, plis ... jak już się unormuje to wprowadzamy.