Kot Teodor ;)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Re: Kot Teodor ;)

Post autor: norka »

O! to przyjdź do mnie ja takich papierowych toreb mam całe mnóstwo a Wezyr nie jest zainteresowany ani troszkę.....

tak Ci w tajemnicy powiem tylko nikomu nie mów <lol> <lol> <lol> ...mam jakąś manię na punkcie zbierania toreb czy reklamówek z sieciówek...(chyba to jakiś uraz z dzieciństwa ,które miałam za komuny i wszystko było szare i brzydkie a te pierwsze piękne reklamówki były dla mnie jakimś symbolem zachodniego luksusu...tak to sobie tłumaczę <lol> )
zawsze mi żal jest je wyrzucać i tak sobie je zbieram.....wyobraź sobie że mam do dziś papierowe torebki z Happy Meal ,które kupowałam moim synom w Mac Donads....a chłopaki mają 22 i 18 lat...więc to już daaawno było <oops> <oops> ....ale tak poza tym ze mną jest wszystko ok.... <lol>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

<rotfl> <rotfl> <rotfl> OOOO a myślałam, że tylko ja tak mam <lol> <lol> <lol> zawsze zostawiam kolorowe torby - "na coś się przydadzą" większej części jednak się pozbyłam w trakcie przeprowadzki, a teraz nadal sobie odkładam <lol> Norko musisz je trzymać a nóż staną się eksponatem muzealnym <lol> Tylko jedna rada, nie zbieraj tych eko reklamówek np z Tesco <lol> Moja babcia, chomikowała tego typu torby i kiedyś przyszło co do czego ... sprzątamy z mamą u babci i ... puki babcia nie widzi ... ja cap za te reklamówki ... a tu jak puch babcine reklamóweczki się rozsypały ... zbiodegradowały się na półce <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

<lol> na szczęście zbieram te "firmowe" z ubrań...te z marketów zwykle w kontenerze na plastyk kończą :-)

iod czasu do czasu robię przegląd ale zbyt dużo nie wyrzucam...tak jakoś <oops> :-)
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

W CCC teraz takie ładne z myszką Minnie dają <mrgreen>

uroczy Teoś <zakochana>
Awatar użytkownika
Dominikana

Czyli Elwisko podpowiadasz, że pora się skusić na nowe buty <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Tak jakoś mi się te woreczki i siateczki babcine przypomniały <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Dominikana

Niby długi weekend ale z czasem jakoś ubogo...tak na szybko wrzucę kilka fotek Teosia w rondelku...baaardzo przypadł mu do gustu ten kawałeczek tekturki :-) Teraz to najlepsze miejsce na popołudniową drzemkę :-)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jaki fajny rondelkowy Teoś <zakochana> :kotek:
Miziam za uszkiem :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

ooo do tego rondelka też spokojnie weszłyby dwa koteczki... <gwiżdże> <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dominikana

PyzowePany pisze:ooo do tego rondelka też spokojnie weszłyby dwa koteczki... <gwiżdże> <mrgreen> <mrgreen>
Nie kuś ;-))
Zablokowany