Ich troje
- Betuś
Re: Ich troje
Jaka ona jest piekna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
LEOSIU <chyba_ty>
<lol> <lol> <lol>
LEOSIU <chyba_ty>
<lol> <lol> <lol>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Lulu jak sie wdzięczy do obiektywu :-)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Idealnie powiedziane. <lol>MoniQ pisze:Rondelek, jak widać, to stan umysłu![]()
Beciu, masz fantastyczne koty.
Bogusia wycałowałabym w ten czekoladowy noseczek. <serce> <serce> <serce> Jak on słodko śpi w tym rondelku. <zakochana> <zakochana> <zakochana> Rozmiękczył mnie przechyloną główką. <serce>
Lulutek jest taka eteryczna i śliczna. Mała kocia kobietka. <serce> <serce> <serce>
A Leoś się nie patyczkuje. Wywala jęzor bez ogródek i już. <lol> <serce> <serce> <serce>
- Łatka
Cudowna ta twoja trójeczka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale Bogus już na początku skradł moje <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> Kurde jak mi się podobają czekoladki kiedyś też taka będę mieć ..... <mrgreen>
Ale Bogus już na początku skradł moje <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> Kurde jak mi się podobają czekoladki kiedyś też taka będę mieć ..... <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Beatko, a gdzie ja Was musiałam szukać
Jak wątek na drugiej stronie to oznacza, że dawno nie było zdjęć
Ja dopiero teraz zobaczyłam ten piękny, różowy, zwinny, mokry...... języczek <serce> <lol> <lol> <lol>
A panna Kokietka przeurocza, slodyczka kochana <zakochana> <zakochana>
Jak wątek na drugiej stronie to oznacza, że dawno nie było zdjęć
Ja dopiero teraz zobaczyłam ten piękny, różowy, zwinny, mokry...... języczek <serce> <lol> <lol> <lol>
A panna Kokietka przeurocza, slodyczka kochana <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Kasiu
Na zdjęcia nie mam czasu ostatnio
Sprzedałam swój stary samochód i muszę kupić coś innego. Nie przypuszczałam nawet, że kupno auta, to taki wielki problem. Mam już serdecznie dość przeglądania ogłoszeń, jeżdżenia po komisach itp.
Na forum mam ogromne zaległości, staram się je nadrobić, ale ciężko mi to idzie. Większość wątków tylko czytam, nawet nic nie piszę, bo nie mam czasu
Dzisiaj zważyłam całą trójkę. Przeżyłam mały szok, gdy postawiłam Bogusia na wagę - 7,5 kg <shock> Nie wiem, gdzie on chowa te kilogramy, bo to szczypior jest. Owszem duży, ale szczupły.
Leoś mi też przytył trochę - 6,1 kg. A ja się ostatnio zastanawiałam, czy on nie schudł, jakiś taki szczuplejszy mi się wydawał
A Lulu drobineczka - 3,9 kg, chociaż jej akurat boczki troszkę wystają
Muszę zrobić zdjęcia chłopaków od góry, pomożecie mi ocenić czy są zbyt puszyści <mrgreen>
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie

Na zdjęcia nie mam czasu ostatnio
Na forum mam ogromne zaległości, staram się je nadrobić, ale ciężko mi to idzie. Większość wątków tylko czytam, nawet nic nie piszę, bo nie mam czasu
Dzisiaj zważyłam całą trójkę. Przeżyłam mały szok, gdy postawiłam Bogusia na wagę - 7,5 kg <shock> Nie wiem, gdzie on chowa te kilogramy, bo to szczypior jest. Owszem duży, ale szczupły.
Leoś mi też przytył trochę - 6,1 kg. A ja się ostatnio zastanawiałam, czy on nie schudł, jakiś taki szczuplejszy mi się wydawał
Muszę zrobić zdjęcia chłopaków od góry, pomożecie mi ocenić czy są zbyt puszyści <mrgreen>
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie
- Betuś
Oj tak, koniecznie musimy zobaczyć to na zdjęciach <mrgreen>
W łódzkim są fajne samochody <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
A tak serio to mam nadzieje, ze wkoncu znajdziesz to czego szukasz <ok>
W łódzkim są fajne samochody <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
A tak serio to mam nadzieje, ze wkoncu znajdziesz to czego szukasz <ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Beciu, wiem co czujesz, ja nie szukam samochodu, ale planowanie mieszkania jest tak samo czasochłonne 
Też czekan na zdjęcia <tańczy> A Lulu to już chyba moją Kalisię przerosła, hihi
Też czekan na zdjęcia <tańczy> A Lulu to już chyba moją Kalisię przerosła, hihi
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Wiem, wiemBetuś pisze:W łódzkim są fajne samochody <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Chyba tak :-) Nie jest jeszcze taka brysiowa, ale jest jest długa i wysokaMoniQ pisze:A Lulu to już chyba moją Kalisię przerosła, hihi
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za znalezienie odpowiedniego samochodu. Też własnie byłam niedawno na kupnie, więc Cię rozumiem.
Waga Bogusława- imponująca <shock>
Ale Magnus waży 6,5 kg i przy tym jest szczupły, więc niektóre typy chyba tak po prostu mają i już <lol>
Waga Bogusława- imponująca <shock>
Ale Magnus waży 6,5 kg i przy tym jest szczupły, więc niektóre typy chyba tak po prostu mają i już <lol>