Kot Teodor ;)
- yamaha
- Genius Loci
Re: Kot Teodor ;)
<lol>
<zakochana> <zakochana> Slicznosci !
(rozetnij raczki i poloz sama torbe na podlodze, pewnie sie Teosiowi spodoba <mrgreen> )
<zakochana> <zakochana> Slicznosci !
(rozetnij raczki i poloz sama torbe na podlodze, pewnie sie Teosiowi spodoba <mrgreen> )
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce>
- beev
to się Teoś ucieszy z rondelka <tańczy> jakoś mu te buty nie podpasowały
<serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śliczny Teoś, a w rondelku to dopiero będzie fajnie 
- Dominikana
Buty zdecydowanie się nie spodobały ale ... torba bardzo ... najpierw służyła jako transporterek, później jako kryjówka (w której to Teonek myślał, że jest niewidoczny) a jak już odcięłam uszy to zaczęło się szaleństwo...
potem przyszedł panciorek i stwierdził, że w nasz dom zaczyna przypominać dom kota i torbę wyrzucił ... <suchy>
Niewidoczny Teo

Niewidoczny Teo

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Kto to widział najlepszą Teosiową zabawkę wyrzucić 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Betuś
Ach Ci faceci.
Taka fajna zabawka była z torby
<hm>
Taka fajna zabawka była z torby
<hm>
- norka
- Agilisowy Rezydent
ooojjj...niedobry Pancio
...jak mógł.....ale rondelek Teosiowi tę stratę wynagrodzi na bank :-) :-) :-)
ja sie wciąż ambitnie bronię przed rondelkiem..choć miejsce już dla niego mam <diabeł> <diabeł> <diabeł> ...no i dziś do Wezyra przyszedł drapak Vigo <roll> <roll> <roll>
ja sie wciąż ambitnie bronię przed rondelkiem..choć miejsce już dla niego mam <diabeł> <diabeł> <diabeł> ...no i dziś do Wezyra przyszedł drapak Vigo <roll> <roll> <roll>
- Dominikana
No nie ładnie pańciu się zachował ... ale jak dobrze poszukam to gdzieś znajdę w domu jeszcze papierowe torby <lol> <lol> <lol>
Teoś to taki eko kotek bo on najbardziej lubi te zabawki z "niczego" ... czyli papirek, złotko, rureczki a myszki (prócz futrzanej czerwonej) i piłeczki spoczywają w szufladzie i czekają na lepsze czasy :-) Ostatnio hitem u nas była gąbka w takiej sizalowej siateczce, jednak gąbka zaczęła się wykruszać i zabrałam ją w Teosiowi ... po czym pańcia wpadła na pomysł ... gąbkę włożyłam w skarpetkę i to do tej sizalowej siateczki ... teraz kot ma zabawę przednią, gania z tym po całym domu, aportuje, tarmosi
Noroko koniecznie dodaj zdjęcia :-)
Teoś to taki eko kotek bo on najbardziej lubi te zabawki z "niczego" ... czyli papirek, złotko, rureczki a myszki (prócz futrzanej czerwonej) i piłeczki spoczywają w szufladzie i czekają na lepsze czasy :-) Ostatnio hitem u nas była gąbka w takiej sizalowej siateczce, jednak gąbka zaczęła się wykruszać i zabrałam ją w Teosiowi ... po czym pańcia wpadła na pomysł ... gąbkę włożyłam w skarpetkę i to do tej sizalowej siateczki ... teraz kot ma zabawę przednią, gania z tym po całym domu, aportuje, tarmosi
Noroko koniecznie dodaj zdjęcia :-)