Ich troje
- Dominikana
Re: Ich troje
Lulu wszystkiego najlepszego piękna kiciuniu, zdrowka

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Lulu slicznotko <serce> <serce> <serce> Ciocia Ci życzy zdroweczka i spełnienia wszystkich kocich marzeń

- Ewcia
Lulu...
Ja też korzystam ze sposobności.
Życzę ci szczęścia i pomyślności.
To, o czym marzysz, by się spełniło,
A to, co kochasz, by twoje było. <serce>
Ja też korzystam ze sposobności.
Życzę ci szczęścia i pomyślności.
To, o czym marzysz, by się spełniło,
A to, co kochasz, by twoje było. <serce>
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
- olesia
Ciotka trochę się spóźniła ale życzy Ci duży maluszku wszystkiego kociastego, zdrówka, pociechy z braci i opiekunów oraz spełnienia wszystkich zachcianek.

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Bardzo gorąco dziękuję w imieniu Lulutka za wszystkie piękne życzenia

- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Wszystkiego najpiękniejszego, śliczna panienko 
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Lulutku samych mruczących chwil od cioci spóźnialskiej
ale ona wydoroślała <shock>
ale ona wydoroślała <shock>
- Łatka
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Atomerio, Yollu, Łatko dziękujemy za życzenia
Wszędzie na forum, gdzie się nie pojawię tam przewija się temat rondelków. Przez chwilę myślałam nawet, że jestem jedyną osobą na forum, która takiego rondelka nie kupiła. Jak się okazało, oprócz mnie jest jeszcze kilka osób nierondelkowych <lol> Ale moi mili, czas braku rondelka w moim domu dobiega końca. Zamówiłam nie jeden, a dwa takie cuda <mrgreen> Mam tylko nadzieję, że uda mi się wykombinować miejsce na nie. No bo u mnie, jak u większości z Was - tunele, tory, drapaczki tekturowe, myszki, piłeczki, legowiska, kocyki. Jednym słowem miejsca brak <lol>
A tak odbiegając od kocich tematów, to jestem po pierwszej biopsji mammotomicznej. Chwała medycynie za ten sposób usuwania guzków. Za dziesięć dni będą wyniki histopatologii. Chociaż jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze (rzadko mam tak głęboką pewność w sobie) to proszę Was wiedźmy kochane o kciuki. Bo moja wiara to jedno, ale na moc Waszych zaklęć nie ma mocnych <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Ponieważ w ostatnich dniach na zdjęcia nie miałam ani czasu, ani ochoty to jedno z urodzin Lulu Wam jeszcze pokażę. Boguś całujący Lulutka <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

Wszędzie na forum, gdzie się nie pojawię tam przewija się temat rondelków. Przez chwilę myślałam nawet, że jestem jedyną osobą na forum, która takiego rondelka nie kupiła. Jak się okazało, oprócz mnie jest jeszcze kilka osób nierondelkowych <lol> Ale moi mili, czas braku rondelka w moim domu dobiega końca. Zamówiłam nie jeden, a dwa takie cuda <mrgreen> Mam tylko nadzieję, że uda mi się wykombinować miejsce na nie. No bo u mnie, jak u większości z Was - tunele, tory, drapaczki tekturowe, myszki, piłeczki, legowiska, kocyki. Jednym słowem miejsca brak <lol>
A tak odbiegając od kocich tematów, to jestem po pierwszej biopsji mammotomicznej. Chwała medycynie za ten sposób usuwania guzków. Za dziesięć dni będą wyniki histopatologii. Chociaż jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze (rzadko mam tak głęboką pewność w sobie) to proszę Was wiedźmy kochane o kciuki. Bo moja wiara to jedno, ale na moc Waszych zaklęć nie ma mocnych <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Ponieważ w ostatnich dniach na zdjęcia nie miałam ani czasu, ani ochoty to jedno z urodzin Lulu Wam jeszcze pokażę. Boguś całujący Lulutka <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>