Ale ja na kartuzach się nie znam, a kinus na ruskach tak, więc może to jednak rusek? Ale jakim cudem?
Jakby nie było to i tak jest fajny <zakochana>
Dziekujecheshire pisze:Hej, jakikolwiek jest Twoj kotek to jest sliczny <mrgreen>
Jesli chodzi o testy genetyczne to w Stanach (chyba tylko jeden osrodek) robia test na ustalenie rasy, ale moga nie byc precyzyjne dla kotow z hodowli europejskich. Napewno natomiast mozna zrobic test na ojcostwo, musialabys jednak miec mozliwosc pobrania materialu od domniemanych rodzicow wpisanych w rodowodzie.
Mnie jednak z brytyjskimiPyzowePany pisze:Hmmm mix brytola i persa to mi się kojarzy z kotami egzotycznymi
Witamy na forum... mimo, że troszkę późno ;)BlueSpring pisze:<lol> fajne takie polaczenie dwoch pieknych ras <zakochana>asiak pisze:Czyli masz 2w1 <lol>BlueSpring pisze: Wiec chyba ma takie rosyjskie rysy, a w srodku plynie brytyjska krew.
Maluch ma sie dobrze, coraz wiecej energii = coraz wiecej latania po mieszkaniu. Codziennie mnie zaskakuje i przyprawia o bol brzucha ze smiechu <mrgreen> W dalszym ciagu nie moge sie na niego napatrzec, a te lapeczki moglabym calowac calymi dniami - na szczescie obywa sie bez wbijania pazurkow w Panci twarzDziewczyny powiedzcie, jak na Wasze kociaki dziala kocimietka? Chcialabym malemu kupic ten spray z kocimietka, zeby go troche zachecic do drapaka. Co prawda korzysta z niego, ale glownie do zabawy, nie do drapania. Do drapania duzo lepsza jest sofa , narazie dobiera sie do niej bardzo delikatnie, ale "NIE" nie wystarcza, cierpliwe przenoszenie na drapak, rowniez nie daje rezultatu
![]()
Ale o co chodzi?
Wpis zredagowany, mozna slac!