MoniQ pisze:U nas też wisi OKO i jest ok, poza tym mi się wizualnie ona najbardziej podobaNo ale wiadomo, co kot to inny gust
No ja tak jak Monika
MoniQ pisze:U nas też wisi OKO i jest ok, poza tym mi się wizualnie ona najbardziej podobaNo ale wiadomo, co kot to inny gust
Nam wystarcza, ale żaden z naszych kotów nie ma rozmiarów LolkaEwaL pisze:A długość 60 cm jest wystarczająca, czy macie większe?
Ale Lolek to przecież maleństwo, lekko przyciężkie, ale to wina nadmiaru futra, a nie wagi 6500 <lol>MoniQ pisze:Nam wystarcza, ale żaden z naszych kotów nie ma rozmiarów LolkaEwaL pisze:A długość 60 cm jest wystarczająca, czy macie większe?
Powiedz, że to za punkty <lol> <lol> <lol>elwiska3 pisze:Karmelek chce ten drapak <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>elwiska3 pisze:AgaL chyba Twoje koty mają taki drapak <mrgreen> nadal jesteś zadowolona <?>
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... dny/294440
to Pańcia mu kupi bo trzeba spełniać dziecięce marzenia <mrgreen>
tylko nie wiem jak TZ zareaguje na mebel 154 cm koło kanapy <shock>
Zastanów się jeszcze... Ja go ostatecznie zamówiłam i dziś właśnie skręciłam. Generalnie prezentuje się świetnie i wydaje się być stabilny, ale myślę, że dla dorosłego kocurka będzie zwyczajnie za mały. Nigdy co prawda nie widziałam na żywo brytka-faceta, ale tak mi się wydaje. U mnie będzie go używała kotka i to tylko przez pierwsze miesiące, żeby miała coś na start - za maksymalnie pół roku kupię nowy, jeśli uznam, że jest taka potrzeba.elwiska3 pisze:Karmelek chce ten drapak <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Poproszę o fotki <mrgreen>nmin pisze:Zastanów się jeszcze... Ja go ostatecznie zamówiłam i dziś właśnie skręciłam. Generalnie prezentuje się świetnie i wydaje się być stabilny, ale myślę, że dla dorosłego kocurka będzie zwyczajnie za mały. Nigdy co prawda nie widziałam na żywo brytka-faceta, ale tak mi się wydaje. U mnie będzie go używała kotka i to tylko przez pierwsze miesiące, żeby miała coś na start - za maksymalnie pół roku kupię nowy, jeśli uznam, że jest taka potrzeba.elwiska3 pisze:Karmelek chce ten drapak <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Mogę zrobić jakieś fotki albo wymierzyć platformy, jeśli chcesz ;)