Becia, jesteś super
To co widzimy na zdjęciach to przede wszystkim zasługa fotografa.
Becia szacun <mrgreen> <pokłon>
A dla mnie osobiście liczą sie najbardziej modele <zakochana> <zakochana> <zakochana> Sa przepiękne <serce>
Beciu, jakie piękne zdjęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana> O kotach nawet nie wspomnę.
Kiedy patrzę na nie, to zaczyna mi się chcieć lustrzanki... ale nie nie, nie nadaję się do lustrzanek, jednak mojemu charakterowi bardziej odpowiada dobry kompakcik...
Beciu, normalnie nie mogę sobie wyobrazić jak fajnie mieć trzy takie miśki jak Twoje <zakochana> <zakochana> <zakochana> chłopaki są suuuuper , ale i Lulunia też fajniutka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Boguś ma w sobie więcej miłości niż czekolada kalorii takie pierwsze skojarzenie ... po zastanowieniu stwierdzam,że bezsensu aale co tam ... Boguś jest cudowny to i ciotka z zauroczenia głupio gada :-)
a dziewczynka maleńka <zakochana> jest taka delikatniutka z uroczą mimiką pysia <zakochana> no i nadal twierdzę że podobna do Mamusi swojej - Beci
Beciu ...
zdjęcia przecudowne ... jednak obiektyw to super sprawa ...
cała Twoja trójeczka pięknie do tej pory na zdjęciach wyglądała ... ale teraz każdy szczegół ich piękności widać ... nawet pojedyncze włoski z futerka ... jestem pod wrażeniem ...
te kolory, ta ostrość ... no i oczy czekoladusia ... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>