przeczytaj jeszcze raz :-)beev pisze:juz tyle sie naczytalam ze nic nie pamiętam myślałam że to juz najlepsze jedzenie dla niego
Moris Mikesz i Fidonia
- beev
Re: Moris
własnie byłam na forum ale tam tylko opinii że szok <shock> kazdy co innego daje i jeszcze nie wszystko kot chce jeść <rotfl> Oczywiście i sucha karma i puszka z RC Morisowi smakuje :-) ale chetnie poszukam coś nowego, a może i tańszegoyamaha pisze:Suche moze byc.
Z mokrym gorzej (ja tez daje, bo moja Missunia uwielbia, ale po pol paczuszki i raptem raz w tygodniu, bo sklad kiepski. Na codzien sa lepsze puszki, osobiscie Almo nature uzywam)
aaa no i musze sie nauczyć czytać skład pokarmu
-
agnieszka9008
Morisku , jeszcze się z Tobą nie witałam,więc witam pięknotku <serce>
- beev
tak zrobieyamaha pisze:Niestety, taniej nie wyjdzie
Dobre mokre puszki kosztuja niestety troszke.
Àle i niewiele drozej niz RC znajdziesz inne, wartosciowsze "mokre" dla Moris'a.![]()
Poprobuj co kotek lubi, znajdziesz na pewno
- beev
Fusiu <serce> zaraz przejrzeć pocztę bo chyba przeoczylam <oops> <hm>Fusiu pisze:Swego czasu wysłałam Ci maila z listą najlepszych suchych karm wraz z linkami. Poczytaj i glowa do góry, na pewno szybko znajdziesz taką,która posmakuje Morisowi <roll>
- beev
A jednak czytałambeev pisze:Fusiu <serce> zaraz przejrzeć pocztę bo chyba przeoczylam <oops> <hm>Fusiu pisze:Swego czasu wysłałam Ci maila z listą najlepszych suchych karm wraz z linkami. Poczytaj i glowa do góry, na pewno szybko znajdziesz taką,która posmakuje Morisowi <roll>