Synka też masz fajnego
Łatka- kot w typie brytyjczyka
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Łatka- kot w typie brytyjczyka
Nie mogę uwierzyć w to, że kiedyś szylkretki mi się nie podobały. Piękna dziewczynka <serce> <serce> <serce>
Synka też masz fajnego
Śliczny chłopak z niego <zakochana>
Synka też masz fajnego
- Mion
Ale pięknie umaszczona Twoja kicia !
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
O! To, dokładnie toBecia pisze:Nie mogę uwierzyć w to, że kiedyś szylkretki mi się nie podobały.
A teraz bardzo mi się podobaja, śliczna dziewczynka <zakochana>
- Łatka
Cieszę się, że Łatka wam się podoba :-)
Żeby nie było stosunki Nela-Łatka też uległy zmianie. Co bardzo mnie cieszy bo niestety mała czarownica trochę kicie męczyła. Na szczęście albo i nie Łatka w końcu straciła cierpliwość i podrapała małą. Dziecko zapłakało miało trochę czerwoną rączkę i w końcu zrozumiało, że mama miała rację i kotkowi krzywdy robić nie wolno. Teraz jest dużo lepiej. Łata może nie pała do małej taką miłością, ale pozwala jej się po całować i po głaskać na jej zasadach i kiedy ona ma na to ochotę :-> A jak nie chce to wystarczy, że pacnie małą łapką i ta zaraz odchodzi. Oczywiście wyciąga wtedy palec w geście oj oj i krzyczy do kota nie nie nie.
A to ich dzisiejsze ranne całuski

Żeby nie było stosunki Nela-Łatka też uległy zmianie. Co bardzo mnie cieszy bo niestety mała czarownica trochę kicie męczyła. Na szczęście albo i nie Łatka w końcu straciła cierpliwość i podrapała małą. Dziecko zapłakało miało trochę czerwoną rączkę i w końcu zrozumiało, że mama miała rację i kotkowi krzywdy robić nie wolno. Teraz jest dużo lepiej. Łata może nie pała do małej taką miłością, ale pozwala jej się po całować i po głaskać na jej zasadach i kiedy ona ma na to ochotę :-> A jak nie chce to wystarczy, że pacnie małą łapką i ta zaraz odchodzi. Oczywiście wyciąga wtedy palec w geście oj oj i krzyczy do kota nie nie nie.
A to ich dzisiejsze ranne całuski

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaki słodki całusek <mrgreen>
To chyba najlepszy sposób dotarcia do małego dziecka, bo gadać to można dużo, a i tak jednym uchem wpada, drugim wylatuje. Łatka tylko raz pokazała co o tym myśli i zaraz trafiło <lol>
To chyba najlepszy sposób dotarcia do małego dziecka, bo gadać to można dużo, a i tak jednym uchem wpada, drugim wylatuje. Łatka tylko raz pokazała co o tym myśli i zaraz trafiło <lol>
- Mion
Piękna ta Twoja kiciunia i jaka towarzyska <zakochana>
- Betuś
Relacje dziecko-kot tez musza sie ułożyć :-)
Śliczne dzieciatka <zakochana>
Śliczne dzieciatka <zakochana>
- Łatka
Sonia pisze: To chyba najlepszy sposób dotarcia do małego dziecka, bo gadać to można dużo, a i tak jednym uchem wpada, drugim wylatuje. Łatka tylko raz pokazała co o tym myśli i zaraz trafiło <lol>
Oj tak Soniu to prawda można było do niej mówić i mówić no ale już jest dobrze :-) :-)
Może jeszcze nie cudownie ale na pewno zadawalająco.
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Mam nadzieję, że kiedyś będzie z tego piękna kocio-ludzka przyjaźń :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Cudowny buziaczek :-)