mam pytanie troche może smieszne, ale czy podgrzewacie kotom jedzenie z puszki? ja trzymam puszke w lodówce i potem podgrzewam troszke a była wczoraj u mnie kolezanka i się smiała że cieplutkie musi być <zły> :->
niebieski wacik jest cudny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
jedzonko musi być ogrzane :-)
może zamiast Moriska przyzwyczajać do RC poczytaj o karmach na forum i od razu zacznij przyzwyczjać do czegoś bardziej wartościowego
aha, i dalej ćwicz dzilenie wstawianie zdjęć <lol> <lol> <lol> chętnie poogladamy <lol> <lol> <lol>
Yolla pisze:niebieski wacik jest cudny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
jedzonko musi być ogrzane :-)
może zamiast Moriska przyzwyczajać do RC poczytaj o karmach na forum i od razu zacznij przyzwyczjać do czegoś bardziej wartościowego
aha, i dalej ćwicz dzilenie wstawianie zdjęć <lol> <lol> <lol> chętnie poogladamy <lol> <lol> <lol>
to ja dopiero go przestawiłam na rc suche i mokre <rotfl> ja juz tyle sie naczytalam ze nic nie pamiętam myślałam że to juz najlepsze jedzenie dla niego on w poniedziałek będzie miał dopiero 3 miesiące przybiera na wadze po 0,20 na tydzień, qupale twarde (troche zapachowe hehe) ale to może tez wina że w kuwecie ma drewniany żwirek (bo taki miał u hodowcy).