Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Re: Drapaki

Post autor: atomeria »

Ten też fajny (wygląda na ogromny), tylko górną platformę zrobiłabym wyżej.

Obrazek
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Zadzwoniłam do firmy Catconcept z pytaniem, kiedy na ich stronie pojawi się nowa linia drapaków i dostałam in formację, że wszystkie nowe produkty są pokazane na facebooku. Firma robi też kocie meble na indywidualne zamówienie. Ciekawe, bardzo ciekawe, może się skuszę na zbudowanie moim skarbom całej ścianki z "tajnymi" przejściami i legowiskami? Brakowało mi właśnie takiej firmy.
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Aga L. pisze:[...]może się skuszę na zbudowanie moim skarbom całej ścianki z "tajnymi" przejściami i legowiskami? Brakowało mi właśnie takiej firmy.
Aga, jeśli się zdecydujesz, koniecznie pokaż efekt :-) Fajny pomysł, jeśli ma się do zagospodarowania taką ściankę :ok:
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Pewnie się zdecyduję i z pewnością pokażę efekt końcowy ale najpierw będę z Wami konsultować projekt przed ostatecznym zamówieniem <mrgreen>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Aga L. pisze:Pewnie się zdecyduję i z pewnością pokażę efekt końcowy ale najpierw będę z Wami konsultować projekt przed ostatecznym zamówieniem <mrgreen>
Super, chętnie pomożemy :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Czy ktoś z Was posiada drapak narożny do ściany Rufi?
Jaki jest wymiar narożnika?
http://www.drapaki.pl/pl/dra/161-drapak ... ciany.html
Engram

Post autor: Engram »

asiak przepraszam, że tak wchodzę w słowo bo niestety tego drapaka nie znam i nie pomogę, może bezpośrednio u źródła najszybciej byłoby się dowiedzieć :)

Dostałam projekt drapaka z Cat Concept, co myślicie?
Obrazek

Z drugiej strony zastanawiam się, czy jednak nie zdecydować się na budkę, bo chociaż koty by pewnie olały, to baaardzo mi się wersja z budką podoba wizualnie <zakochana>
Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Rzeczywiscie z budka wyglada super :ok:
A teraz troche "krytyki" : (z gegry bylam slaba, ale z matmy jako tako <lol> ) :
Wysokosc 80 cm pomedzy dwoma "poslaniami" (czy jak to nazwac) wydaje mi sie zbyt duza, tym bardziej, ze kat miedzy nimi jest bardzo ostry. Nie wiem, czy rozumiesz co mam na mysli....

Z tej dolnej polki na gorna duzy kot raczej nie wskoczy. Ze o zeskoczeniu nie wspomne.
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Fajny, mnie się bardzo te drapaki podobają, takie inne niż wszystkie pozostałe. Jeśli Ci się podoba budka to weź z budką, najwyżej nie będą korzystać, chyba że różnica w cenie jest decydująca?
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

W pełni popieram uwagi Yamahy.
Zablokowany