Apollo Cezary Wita wszytskich
-
agnieszka9008
Re: Apollo Cezary Wita wszytskich
Wszystki stowarzyszenia typu Skipr to PSEUDOHODOWLE i nie należy ich wspierać...
- tunka
Ja niestety nie mam az takiej wiedzy na temat BRI nie zależało mi na tym bardziej na samym kotku a nie dokumenty ktore posiada ponieważ Apollo nie bd reproduktorem. Kotka nie oddam bo wsparlam pseudohodowce..nie interesuje mnie to za bardzo nie zaluje niczego bardziej idealnego kociaka z charakteru do mnie nie znalazlabym milosc od pierwszego wejrzenia wraz z wzajemnościąagnieszka9008 pisze:Wszystki stowarzyszenia typu Skipr to PSEUDOHODOWLE i nie należy ich wspierać...
-
agnieszka9008
Ja również mam 2 kocury...też nie są reproduktorami...mają rodowody FPL...poczytaj trochę czym różni się SKIPR od FPL...przez ludzi,ktorzy wspierają stowarzyszenia czyt. PSEUDOHODOWLE mamy problem z FABRYKAMI kotów,psów ,żyjącymi w klatkach , męczarniach itp...
- yamaha
- Genius Loci
tunka pisze: Nie sadze ze to pseudo hodowla wszystko jest legalne posiadam polska ksiege rodowodowa gdziewszystko jest czarno na bialym z pieczatkami stowarzyszenkotka bralam od pani z hodowli ktora zamuje sie tym od wielu lat wiec skad tu slowo paeudogodowca.Nie sadzę
<roll> Jakby Ci to powiedziec, tunko, zeby Cie nie urazic... <roll>tunka pisze: nie interesuje mnie to za bardzo nie zaluje niczego bardziej idealnego kociaka z charakteru do mnie nie znalazlabym milosc od pierwszego wejrzenia wraz z wzajemnością
Eh, moze niech ktos inny powie <roll>
<lol>
- tunka
ja po prostu zmienie forum bo naskakiwanie i oskarzanie nic nie pomoze ani nie zmieni mojego posunięcia niczego nie żałuję i nie chce tu miec wyrzutow ze poparlam cos czego nie ch chcialam robiac to nieswiadomie milo bylo szkoda tylko czescyamaha pisze:tunka pisze: Nie sadze ze to pseudo hodowla wszystko jest legalne posiadam polska ksiege rodowodowa gdziewszystko jest czarno na bialym z pieczatkami stowarzyszenkotka bralam od pani z hodowli ktora zamuje sie tym od wielu lat wiec skad tu slowo paeudogodowca.Nie sadzę
<roll> Jakby Ci to powiedziec, tunko, zeby Cie nie urazic... <roll>tunka pisze: nie interesuje mnie to za bardzo nie zaluje niczego bardziej idealnego kociaka z charakteru do mnie nie znalazlabym milosc od pierwszego wejrzenia wraz z wzajemnością
Eh, moze niech ktos inny powie <roll>
<lol>
- Sylwia2908
- Hodowca
- Hodowla: Vabank*PL
- Kontakt:
Kilka dni temu wpadłam na artykuł na stronie hodowli sznaucerów, który mi się bardzo spodobał: KLIK
Tu mowa o psach, ale oczywiście to samo jest z kotami...
tunka, przeczytaj proszę :-) wtedy zrozumiesz o co nam chodzi i o czym mówimy
Tu mowa o psach, ale oczywiście to samo jest z kotami...
tunka, przeczytaj proszę :-) wtedy zrozumiesz o co nam chodzi i o czym mówimy
- yamaha
- Genius Loci
Tunko... nikt Cie o nic nie "oskarza", po prostu probujemy Ci powiedziec, ze nie masz kotka RODOWODOWEGO i ze "wspomagania" pseudo-hodowli tutaj na forum nie popieramy.
Nikt nie podwaza Twojej milosci do kotka, to nie ma nic wspolnego.
Pozdrawiam, moze jeszcze przeczytasz, zanim zmienisz forum
(na naszym tych "nierodowodowych" jest tez sporo <serce> )
Nikt nie podwaza Twojej milosci do kotka, to nie ma nic wspolnego.
Pozdrawiam, moze jeszcze przeczytasz, zanim zmienisz forum
(na naszym tych "nierodowodowych" jest tez sporo <serce> )
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Na tym forum jest wiele kotów bez rodowodów, jest tez masa pięknych wielorasowców. To nie piętnowanie, to nie palenie na stosie. Wszystkie koty kochamy tu tak samo. Koty przedstawiamy z imienia i "nazwiska", tu po prostu okazało się, ze nazwisko jest jakie jest.
Zanim się obrazisz poczytaj o czym piszemy.
Tak zachwalasz reproduktora i ta "hodowle" jednak nie tędy droga. Powinnaś poczytać, jak powstały, z których masz kota. Decyzja zakupu, może była nieświadoma bo wielu ludzi łapie się w pułapkę "pseudo rodowodów". Potem tylko gdy próbuje zapisać się do związku felinologicznego, pojechać na wystawę okazuje się, ze to po prostu papierek wydrukowany na drukarce i czuje się oszukany.
Nikt nie mówi byś przestała kochać swojego kota ... jak najbardziej kochaj , rozpieszczaj i baw.
Tak zachwalasz reproduktora i ta "hodowle" jednak nie tędy droga. Powinnaś poczytać, jak powstały, z których masz kota. Decyzja zakupu, może była nieświadoma bo wielu ludzi łapie się w pułapkę "pseudo rodowodów". Potem tylko gdy próbuje zapisać się do związku felinologicznego, pojechać na wystawę okazuje się, ze to po prostu papierek wydrukowany na drukarce i czuje się oszukany.
Nikt nie mówi byś przestała kochać swojego kota ... jak najbardziej kochaj , rozpieszczaj i baw.
- tunka
Dzieki za strone przeczytalam juz sprawa ma sie tak ze bylo to nie swiadome ponieważ nabycie Apolla bylo spontaniczym spelnieniem moich marzen i nie powiem ze zaluje ze wzgledu na Pola ale na przyszłość bede wiedzieć ja sie maja sprawy.
- tunka
zachwalalam jak jeszcze o tym nie wiedzialam to raz a dwa ja zachwalam jego wygląd bo osoba ktora sie nie zna taka ja nie mialam innego oparciamaga pisze:Na tym forum jest wiele kotów bez rodowodów, jest tez masa pięknych wielorasowców. To nie piętnowanie, to nie palenie na stosie. Wszystkie koty kochamy tu tak samo. Koty przedstawiamy z imienia i "nazwiska", tu po prostu okazało się, ze nazwisko jest jakie jest.