Yam nie przeszkadzaj, bo się Lenka pilnie uczy :-)yamaha pisze:Lenka, jak tam ? Juz jestes troche "wyszkolona" ?
Bentley - niebieski brytyjczyk
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Uczy uczy <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> w którą stronę ciało na plazy układać by lepiej słonko opalało <rotfl> <rotfl>Sonia pisze:Yam nie przeszkadzaj, bo się Lenka pilnie uczy :-)yamaha pisze:Lenka, jak tam ? Juz jestes troche "wyszkolona" ?
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Tak, to niestety nie jest. Rozmawiałam wczoraj z Leną i szkolenie jest ogromnie trudneelwiska3 pisze:Uczy uczy <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> w którą stronę ciało na plazy układać by lepiej słonko opalało <rotfl> <rotfl>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No, to zaciskamy <ok> <ok> <ok>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
No to zaciskam Lena <ok> <ok> <ok> oby się udało <ok> <ok> <ok> <ok>Mago pisze:Tak, to niestety nie jest. Rozmawiałam wczoraj z Leną i szkolenie jest ogromnie trudneelwiska3 pisze:Uczy uczy <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> w którą stronę ciało na plazy układać by lepiej słonko opalało <rotfl> <rotfl>i czasochłonne. Tak więc kciuki bardzo wskazane.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
I ja trzymam kciuki za naszą Lenę <ok> <ok> <ok> <ok>
- Betuś
Ja tez trzymam. Powodzenia <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Powodzenia <ok> <ok> <ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No to jest nieludzkie... takie szkolenia, które NAPRAWDĘ służą szkoleni i są trudne i poważne powinny odbywać się w jakimś mniej atrakcyjnym miejscu, a nie nad morzem 
Trzymam kciuki, choć wiem, że pro forma, bo Lena świetnie sobie poradzi <ok>
Trzymam kciuki, choć wiem, że pro forma, bo Lena świetnie sobie poradzi <ok>
- Miss_Monroe
- Moderator
Na dzień dzisiejszy mam 1000 stron materiałów do nauczenia. Codziennie (łącznie z weekendem) mamy zajęcia do 16, ale i tak z sali wychodzę o 20-21 bo tyle mamy zadań do wykonania w "domu". Nie mam czasu powtórzyć materiału, bo codziennie mamy po kilka nowych rzeczy. Jestem jedyną osobą z grupy, która nigdy nie pracowała w bankowości i wszystko jest dla mnie nowe...
Z Bentusiem wszystko dobrze. Nawet wczoraj udało mi się wyjść na poł godziny i znalazłam sklep zoologiczny i kupiłam mu myszkę nakręcaną i piłeczkę, ale taką, że w środku jest wiele małych dzwoneczków. Jestem pewna, że drugą zabawką trafiłam w jego gust <lol>
Z Bentusiem wszystko dobrze. Nawet wczoraj udało mi się wyjść na poł godziny i znalazłam sklep zoologiczny i kupiłam mu myszkę nakręcaną i piłeczkę, ale taką, że w środku jest wiele małych dzwoneczków. Jestem pewna, że drugą zabawką trafiłam w jego gust <lol>