I bedzie Dziubulek
Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
- yamaha
- Genius Loci
Re: Pan Kot Brytyjczyk
<tańczy> byle do wieczora <tańczy>
I bedzie Dziubulek

I bedzie Dziubulek
- Betuś
Ania nic mi nie mów, ja juz padam na twarz, prawie dosłownieAudrey pisze:Ale ogólnie to mam niemoc, tak jak kot. Nic mi się nie chce
Jednak jak mozesz to odpoczywaj <ok>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
U nas wszystko ok. Nic się nikomu nie chce. Ktoś chyba rzucił na nas urok pt. "Obyś lenia z domu nie wygonił". Dziubul do góry łapami robi w rozecie szpagaty w powietrzu, a ja patrząc na niego, montuję zapałki między powiekami. Ożywiamy się dopiero wieczorem. Wtedy są ganianki, długie czesanie i mruczenie.
Pobudkę mam co rano około 5.30. Trzeba miziać i głaskać. Później Baxterek idzie na poduszkę kładzie łapę na mojej głowie i przekazuje mi swoją leniwą moc. <lol>
Wczoraj było ważenie i wyszło nam, tzn. Dziubulowi 7 kg. Czyli przez ostatnie 5 miesięcy kocur nie przytył, co bardzo mnie cieszy.
Karma Royal Canin Veterinary Diet Cat Skin Hairball wcale się nie sprawdza, więc wracamy do Fibre Response, po której kupy są o niebo lepsze, bez oznak zaparcia.
Planuję zapisać Baxterka na konsultację kardiologiczną z udziałem lek. wet. Katarzyny Kraszewskiej. Pani doktor pracuje z pacjentami kardiologicznymi wraz z dr.Niziołkiem w specjalistycznej przychodni Vetcardia w Warszawie. Będzie w naszej lecznicy, więc warto skorzystać z takiej konsultacji i zbadać dziubulkowe serduszko u specjalisty w tej dziedzinie.
Aby nastrój udzielił się i Wam, wklejam leniwe fotki Baxterka. <serce> <serce>
Niech leń będzie z Wami. <lol>

Pobudkę mam co rano około 5.30. Trzeba miziać i głaskać. Później Baxterek idzie na poduszkę kładzie łapę na mojej głowie i przekazuje mi swoją leniwą moc. <lol>
Wczoraj było ważenie i wyszło nam, tzn. Dziubulowi 7 kg. Czyli przez ostatnie 5 miesięcy kocur nie przytył, co bardzo mnie cieszy.
Karma Royal Canin Veterinary Diet Cat Skin Hairball wcale się nie sprawdza, więc wracamy do Fibre Response, po której kupy są o niebo lepsze, bez oznak zaparcia.
Planuję zapisać Baxterka na konsultację kardiologiczną z udziałem lek. wet. Katarzyny Kraszewskiej. Pani doktor pracuje z pacjentami kardiologicznymi wraz z dr.Niziołkiem w specjalistycznej przychodni Vetcardia w Warszawie. Będzie w naszej lecznicy, więc warto skorzystać z takiej konsultacji i zbadać dziubulkowe serduszko u specjalisty w tej dziedzinie.
Aby nastrój udzielił się i Wam, wklejam leniwe fotki Baxterka. <serce> <serce>
Niech leń będzie z Wami. <lol>

- Betuś
Mogę sie przyłączyć do Waszego słodkiego lenistwa? Zrobię to z przyjemnością <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dziekuje Aniu
Naprawdę stęskniłam sie za Dziubulkowymi zdjęciami i opowieściami :-)
Dziekuje Aniu
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Betuś,
ależ proszę bardzo. Poleniuchujmy razem. Mrożona herbata czeka. :-)
A ja się zmobilizowałam i wzięłam się za plan miesięczny z przysiadami. Dorzucę wyzwania Ewki Chodakowskiej. <lol>
A ja się zmobilizowałam i wzięłam się za plan miesięczny z przysiadami. Dorzucę wyzwania Ewki Chodakowskiej. <lol>
- Betuś
DziękiAudrey pisze:Betuś,ależ proszę bardzo. Poleniuchujmy razem. Mrożona herbata czeka. :-)
Co do ćwiczeń to trzymam kciuki <ok>
Ja byłam dziś na siłowni. Dostałam od meza prezent: karnet na siłownie na 2 miesiące. Co to oznacza? "Żono kocham Cię, ale powinnaś trochę schudnąć"
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Baxtereczku, jaki ty jesteś śliczniusi <zakochana> Z tym leniwcem ci do pyszczka <zakochana> 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Chętnie bym się położyła obok Dziubulka i poleniuchowała trochę
Aniu, a co to za plan z przysiadami? Bo ja muszę na cito nogi wzmocnić...
Aniu, a co to za plan z przysiadami? Bo ja muszę na cito nogi wzmocnić...
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Moniko, robię ten http://4.bp.blogspot.com/-l6FlaDGCv_o/U ... llenge.jpg, ale pod pięty kładę grubą książkę.
I dziś z Ewką to wyzwanie: https://www.youtube.com/watch?v=5yJo1ea ... pp=desktop
I dziś z Ewką to wyzwanie: https://www.youtube.com/watch?v=5yJo1ea ... pp=desktop
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Dzięki
Przysiady dobrze mi zrobią
Zacznę jeszcze dziś