Co prawda moje kocurki nie są rasy brytyjskiej ale rasy europejskiej <roll> mam nadzieje, ze nie dostane bana z forum za te "przewinienie" <święty>
Od internetowej znajomej dostalam linka do forum, polecala goraco jezeli chodzi o zachowania kotkow itp
Historia naszych kotków jest taka, że najpierw wzieliśmy małą kotke ze schroniska, która 2dni wczesniej zostala znaleziona w smietniku..niestety kotka miala zaledwie 1,5mca i okazalo sie ze byla bardzo chora
Następnie jak juz doszlismy do siebie i zdezynfekowalismy cale mieszkanko, po ok 2mcach znalezlismy ogloszenie, ze Pani odda dwa kotki.
Pojechaliśmy po jednego..wrocilismy z dwoma kochanymi łobuzami
Nazywają się Figo i Fagot, ostatniego dnia lipca kończa już rok czasu.
Mają dwie zupełnie rożne osobowości ale każdy jest przekochany.
Sa bardzo grzeczne, nie drapia mebli, nie gryza, nie drapia nas..nawet w zabawie, daja sobie obcinac pazurki bez problemu a takze glaskac po brzuszku i sprawdzac zabki w mordce.
Każdy ma swoje ulubione zabawki, Figo uwielbia wedki i piorka czesto chodzi z nimi w zabkach.
Fagot peferuje pilki
Mam nadzieje, ze na forum znajde wazne dla mnie informacje a takze bede mogla sie podzielic z Wami wiedza, ktora zdobylam przez te 8mcy mieszkania z dwoma kocurkami w domku
p.s. fotki wrzuce jak bede w domku