Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
- Betuś
Re: Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
Bedzie dziewczynka <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Zeby była zdrowa, duża i silna <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Zeby była zdrowa, duża i silna <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- yamaha
- Genius Loci
Za mala babeczke <ok> <ok> <ok>
(a na kiedy masz termin ?)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Super. Trzymam kciuki i ja aby wszystko szło po waszej myśli <ok>
- komunikacja24
Mam 3 różne terminy 7,8,9 grudnia....na USG genetycznym lekarz twierdził,ze 7 grudnia wychodzi,ma duuuuuzo lepszy sprzęt niż ten dzisiejszy(bo badania genetyczne robią inni lekarze i na innym sprzęcie)....yamaha pisze:Za mala babeczke <ok> <ok> <ok>
Dzieki dziewczynki za trzymanie kciuków,pewnie,ze jesli będzie chłopczyk też będzie super....ale mam już syncia więc silą rzeczy jest,ze człowiek teraz pragnie dziewuszki.....
Kciuki na pewno się przydadzą....kolejne badanie 14 lipca i mam nadzieję juz wtedy zobaczyć duuuuużą przestrzeń między nóziami :-> ale to oczywiście bez nacisku....
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
oj to ja coś czuje,że na Mikołaja będzie duży prezent w tym roku <gwiżdże>komunikacja24 pisze:Mam 3 różne terminy 7,8,9 grudnia....na USG genetycznym lekarz twierdził,ze 7 grudnia wychodzi,ma duuuuuzo lepszy sprzęt niż ten dzisiejszy(bo badania genetyczne robią inni lekarze i na innym sprzęcie)....yamaha pisze:Za mala babeczke <ok> <ok> <ok>
Dzieki dziewczynki za trzymanie kciuków,pewnie,ze jesli będzie chłopczyk też będzie super....ale mam już syncia więc silą rzeczy jest,ze człowiek teraz pragnie dziewuszki.....
Kciuki na pewno się przydadzą....kolejne badanie 14 lipca i mam nadzieję juz wtedy zobaczyć duuuuużą przestrzeń między nóziami :-> ale to oczywiście bez nacisku....
- yamaha
- Genius Loci
Ej tam, duzy.... Ze 3kg pewnie, ot co 
- komunikacja24
Mój Miki urodził się 3540 i 56długi,jak na mnie to gigant i niestety nie byłam w stanie go urodzić,parłam 2 godziny,mdlałam aż w końcu trzeba było już go ratować cesarką....no ale co się dziwić,ja z metra cięta (150cm wzrostu) a jego ojciec 183cm wzrostu więc i synek dość spory jak na mnie...yamaha pisze:Ej tam, duzy.... Ze 3kg pewnie, ot co
Teraz mój mąż ma 172-3 cm więc i licze na to,ze dzieciatko troszkę mniejsze będzie.....chociaż reguły nie ma....nie wiem jeszcze czy nie będę mieć drugiej cesarki...
- yamaha
- Genius Loci
150 cm ?
A mozesz glaskac kota na stojaco ?
Przepraszam <oops> <oops> <oops>
(mam nadzieje, zesie nikt przewrazliwiony na punkcie swojego wzrostu nie obrazi...
To bylo oczywiscie zartem
)
A mozesz glaskac kota na stojaco ?
Przepraszam <oops> <oops> <oops>
(mam nadzieje, zesie nikt przewrazliwiony na punkcie swojego wzrostu nie obrazi...
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Yamaha, łobuzie, fakt faktem mam troszkę więcej niż 150cm (no ba, kilka milimetrów ponad 160 <lol> ), ale niski wzrost nigdy przenigdy nie był moim kompleksem, wręcz przeciwnie, często mam do siebie jakieś uwagi, a to coś za duże, za szerokie, a to uda nie takie, a to coś za płaskie, ale wzrost uwielbiam, jakkolwiek głupio to brzmi - lubię patrzeć na takie maleńkie, drobniutkie kobietki, wydają mi się bardzo "kobiece".
Nie mówię, że wysokie kobiety są nieatrakcyjne, bo to bzdura, to często kwestia proporcji, mówię tylko o moim subiektywnym odczuciu <oops>
Oczywiście kciuki za zdrówko dzieciątka <ok> <ok>
Nie mówię, że wysokie kobiety są nieatrakcyjne, bo to bzdura, to często kwestia proporcji, mówię tylko o moim subiektywnym odczuciu <oops>
Oczywiście kciuki za zdrówko dzieciątka <ok> <ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
yamaha, ja jako osoba wzrostu siedzącego psa, jak to pięknie mawia moja koleżanka, czuję osobiście urażona taką uwagą