Lili :D
- Lili87
Re: Lili :D
A co do pazurków to nie wiem czy też ma na różowo zrobione <mrgreen>
12 tygodni skończy na początku lipca, więc pewnie gdzieś w tym terminie będę mogła pojechać po moją księżniczkę. Nie mogę się doczekać. Będzie to mój pierwszy kot w życiu, trochę się denerwuję że sobie nie poradzę z takim małym indywidualistą. U męża w domu były koty, u mnie raczej psiaki. Godząc się na kicię śmiał się ze mnie i mówił że chyba sobie nie zdaje sprawy na jakie zwierzątko się zdecydowałam... cokolwiek to znaczy <mrgreen>
12 tygodni skończy na początku lipca, więc pewnie gdzieś w tym terminie będę mogła pojechać po moją księżniczkę. Nie mogę się doczekać. Będzie to mój pierwszy kot w życiu, trochę się denerwuję że sobie nie poradzę z takim małym indywidualistą. U męża w domu były koty, u mnie raczej psiaki. Godząc się na kicię śmiał się ze mnie i mówił że chyba sobie nie zdaje sprawy na jakie zwierzątko się zdecydowałam... cokolwiek to znaczy <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Nic się nie martw, zapewne wraz z przybyciem kici do domu przepadniesz, jak my tu wszyscy
Witam serdecznie :-)
Witam serdecznie :-)
- Mia
Wiem dokładnie co oznacza oczekiwanie
Trzymam kciuki żeby czas upłynął szybko i gratuluję
P.S Śliczne imie, też chciałam się na nie zdecydować tylko płeć kotka nieco mi przeszkodziła <lol>
P.S Śliczne imie, też chciałam się na nie zdecydować tylko płeć kotka nieco mi przeszkodziła <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Witam :-)
- Betuś
Witajcie,
Niezła laseczka jest na zdjeciu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Maz ma racje. Jesli nigdy nie miałaś kota to nie wiesz co Cie czeka <lol>
Różnica miedzy kotem a psem jest zasadnicza. Pies zwyczajne słucha swego Pana. Zaś z kotem jest odwrotnie, to Pan słucha swojego kota <lol> <lol> <lol>
Niezła laseczka jest na zdjeciu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Maz ma racje. Jesli nigdy nie miałaś kota to nie wiesz co Cie czeka <lol>
Różnica miedzy kotem a psem jest zasadnicza. Pies zwyczajne słucha swego Pana. Zaś z kotem jest odwrotnie, to Pan słucha swojego kota <lol> <lol> <lol>
- Lili87
znając życie to pewnie będzie tak jak pisze AgnieszkaP, odbiorę kicie i przepadnę
i zanim zdążę się zorientować będę na każde jej zawołanie <lol>
i zanim zdążę się zorientować będę na każde jej zawołanie <lol>
- Kathi
Bedziesz jej uslugiwac - jak my wszyscy naszym kociastym <lol>
Witaj na forum!

Witaj na forum!
- Zosiak
Witam na forum kolejna piękną Lilkę :-)
Karolina - nim się obejrzysz kicia owinie Cię sobie wokół pazurka - w jej przypadku różowego pazurka po manicure <lol> Śliczna Kocia - oby czas płynął Ci szybko!
Karolina - nim się obejrzysz kicia owinie Cię sobie wokół pazurka - w jej przypadku różowego pazurka po manicure <lol> Śliczna Kocia - oby czas płynął Ci szybko!