Harry :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Harry :)

Post autor: asiak »

EsteraR pisze:Witajcie na forum :-)

Mam takie może głupie pytanie <oops> ale mam wrażenie, że Harry ma zielone oczka? Czy to rosyjski niebieski?? Czy tylko te oczka na zdjęciach tak wychodzą? :hidden: tylko proszę mnie nie bić <oops>
Zgodzę się z Esterką... bardzo podobny do rosyjskiego :-)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

asiak pisze:
EsteraR pisze:Witajcie na forum :-)

Mam takie może głupie pytanie <oops> ale mam wrażenie, że Harry ma zielone oczka? Czy to rosyjski niebieski?? Czy tylko te oczka na zdjęciach tak wychodzą? :hidden: tylko proszę mnie nie bić <oops>
Zgodzę się z Esterką... bardzo podobny do rosyjskiego :-)
Asiu to i ze mną się zgadzasz :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Cofnęłam się w postach... Jasminko, jak najbardziej z Tobą też :-)
Awatar użytkownika
BlueSpring

Post autor: BlueSpring »

Powiem Wam, ze polowe mojego dnia pochlonely dzisiaj rosyjskie kocieta i Twoj watek asiak. Przesliczne sa Twoje kociaki, pierwotnie to wlasnie rosyjskie kompletnie chwytaly mnie za serce <zakochana> Druga polowe, przygladalam sie Harremu, i nie wiem czy ja robie takie zdjecia, czy on tak naprawde wyglada :p w rzeczywistosci (o ile patrze obiektywnie) kompletnie rusalki mi nie przypomina. Rodowod jest brytyjski, dokumenty z microchipem tez opisane jako brytek. Wiec chyba ma takie rosyjskie rysy, a w srodku plynie brytyjska krew :-D w jakim wieku powinien wyklarowac sie kolor oczu? Jak go kupilismy, oczy byly intensywnie zielone, dzisiaj juz sa zielonkawe z przeblyskami zlotego ..
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Witajcie,
Jaka to chudzina malutka, i lapeczki takie słodkie
<zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

BlueSpring pisze: Wiec chyba ma takie rosyjskie rysy, a w srodku plynie brytyjska krew :-D .
Czyli masz 2w1 <lol>
Awatar użytkownika
Kathi

Post autor: Kathi »

asiak pisze:
BlueSpring pisze: Wiec chyba ma takie rosyjskie rysy, a w srodku plynie brytyjska krew :-D .
Czyli masz 2w1 <lol>
<lol>
Ale i tak jest slodki :kotek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
BlueSpring

Post autor: BlueSpring »

asiak pisze:
Czyli masz 2w1 <lol>
<lol> fajne takie polaczenie dwoch pieknych ras <zakochana>

Maluch ma sie dobrze, coraz wiecej energii = coraz wiecej latania po mieszkaniu. Codziennie mnie zaskakuje i przyprawia o bol brzucha ze smiechu <mrgreen> W dalszym ciagu nie moge sie na niego napatrzec, a te lapeczki moglabym calowac calymi dniami - na szczescie obywa sie bez wbijania pazurkow w Panci twarz :-D Dziewczyny powiedzcie, jak na Wasze kociaki dziala kocimietka? Chcialabym malemu kupic ten spray z kocimietka, zeby go troche zachecic do drapaka. Co prawda korzysta z niego, ale glownie do zabawy, nie do drapania. Do drapania duzo lepsza jest sofa , narazie dobiera sie do niej bardzo delikatnie, ale "NIE" nie wystarcza, cierpliwe przenoszenie na drapak, rowniez nie daje rezultatu :-/////

Ale o co chodzi?
Obrazek
Wpis zredagowany, mozna slac!
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosiak

Post autor: Zosiak »

Harry jest jeszcze malutki - oczka pewnie niedlugo mu sie wybarwia :-)
My tez mamy kocimietke w spray'u - uzywamy jej niekiedy zeby zachecic kisaste do korzystania z jakiegos drapaka. Wiec sprywkanie nie zaszkodzi, tylko jeszcze zeby wpadl ze to do drapania wlasnie :-)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Z kocimiętką to jest tak, że kocięta mogą jej nie lubić. Albo może na nie nie działać. Tak jest napisane na butelce i tak też było u nas, na Khaleesi, która już była duża działała niesamowicie, a malutki Mordimer uciekał :)

Harry ma super futerko :) I jak ładnie się bawi :ok: :kotek:
Zablokowany