Antonio :)
- Jennefer
Re: Antonio :)
No to dobrze, ze to bylo jednorazowe
Tamisce zdarzylo sie raz zaklaczenie a raz za duzo zjadla i popila woda i jej sie odbilo. Oby temperatura spadla u was. W Irlandii ciagle okolo 15 stopni i zimno 
- Olamakota
Ech, jak ja Wam zazdroszczę tej pogody.. Może czas zmienić kraj zamieszkania <roll>Kathi pisze:Brzusio wydaje mi sie OK![]()
Ale nic nie zapeszam dostal Banderas to co zawsze oprocz tey pasty na zeby![]()
Kurde a tak liczylam na ta paste - i chyba sie przeliczylam bo to co daja za darmo to wlasnie widac ile jest to wart![]()
U was tez taki upal dzisiaj?
My z Antonim umieramy :-> najcieplej u nas bylo kolo 17.00 gdzie termometr pokazal 31,1 C a w mieszkaniu 28C - masakra
Nie przejmuj się - koty czasem spawają
U nas świetnie sprawdzają się ciasteczka na kłaki: M&C Healthy Bites Hairball Remedy i anti-Hairball Whiskasa. Kiedyś używałam pasty Beaphar, ale Gigi woli ciastka, są wygodniejsze w podawaniu, tańsze i równie skuteczne.
Buziaki dla Antonia <serce> Jest słodziutki <zakochana>
- Miss_Monroe
- Moderator
Whiskas w żadnej formie nie jest niestety godny polecenia ze względu na jego bardzo zły skład.Olamakota pisze:(...)U nas świetnie sprawdzają się ciasteczka na kłaki: M&C Healthy Bites Hairball Remedy i anti-Hairball Whiskasa. Kiedyś używałam pasty Beaphar, ale Gigi woli ciastka, są wygodniejsze w podawaniu, tańsze i równie skuteczne.(...)
Kathi na problemy z kulami włosowymi polecam podawać profilaktycznie Bezo-Pet. Do higieny jamy ustnej bardzo dobry jest preparat Orozyme, o którym m.in można poczytać tutaj :-)
- Olamakota
Whiskas generalnie jest fatalny, to prawda.. np. nigdy nie podałabym kotu karmy tej marki.. ale te ciasteczka to tylko odkłaczacz - 2 małe kwadraciki dziennie. Używają go wszyscy moi kociaści znajomi (świadomie dbający o swe koty) i każdy go poleca - zero wymiotów tudzież problemów z kulami włosowymi. Nie mogę znaleźć żadnych negatywnych opinii.Miss_Monroe pisze:Whiskas w żadnej formie nie jest niestety godny polecenia ze względu na jego bardzo zły skład.Olamakota pisze:(...)U nas świetnie sprawdzają się ciasteczka na kłaki: M&C Healthy Bites Hairball Remedy i anti-Hairball Whiskasa. Kiedyś używałam pasty Beaphar, ale Gigi woli ciastka, są wygodniejsze w podawaniu, tańsze i równie skuteczne.(...)
Co jest nie tak z tymi konkretnie ciasteczkami? Chętnie się dowiem :-)
http://4.bp.blogspot.com/-7um2M4H76iU/T ... k_gato.jpg
- Miss_Monroe
- Moderator
Skład jest bardzo kiepski. Nie wiem co z tego składu ma kotu pomóc z zakłaczeniem, skoro w przysmakach jest zboże i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego i roślinnego
Oczywiście mogę się mylić :-)
Antonio bardzo przepraszam za <offtopic> w Twoim wątku
- Olamakota
No tak, zazwyczaj w ciasteczkach odkłaczających, niezależnie od marki, w składzie są zboża, ponieważ skorupka ciastka jest zbożowa. np. http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... phar/31498Miss_Monroe pisze:Skład jest bardzo kiepski. Nie wiem co z tego składu ma kotu pomóc z zakłaczeniem, skoro w przysmakach jest zboże i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego i roślinnego![]()
Kupuję kotu różne ciastka 'anti-hairball' i wszystkie działają tak samo. Super zdrowe zapewne nie są, lecz mniejsze to zło niż np. codzienne karmienie zbożową karmą. Tragedii nie ma
Antonio, przepraszamy za Off-Topic i nie wymiotuj nam już więcej
Kathi, widzę, że masz kapitalnego asystenta do nauki j.niemieckiego? <mrgreen> ...od lat planuję się nauczyć tego pięknego języka, ale jakoś z motywacją cienko <gwiżdże>
- Molly
Hejo Kathi
Jak kocio ? Od dwóch dni zaglądam, mam nadzieję, że ok wszystko <ok>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Kathi, ja myślę, że brak apetytu to wina upałów. U nas miseczka też nie jest opróżniana w tak szybkim tempie jak dotychczas.
Banderasku
Banderasku
- Kathi
Ej Dziewczyny u nas WSZYSTKO NAPRAWDE DOBRZE <tańczy>
Jutro napiszemy cos wiecej no i fotki damy moze z mezem cos <gwiżdże>
Co do past dajemy Bezo-pet <oops>
My dziaj mamy labe z mezem od wszystkiego
taaaki mini relaks sobotni <mrgreen> <mrgreen>
Jutro napiszemy cos wiecej no i fotki damy moze z mezem cos <gwiżdże>
Co do past dajemy Bezo-pet <oops>
My dziaj mamy labe z mezem od wszystkiego