Antonio :)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Antonio :)
Antonio na pewno stanie na wysokości zadania. Cel: oczarować teściów tak jak nas wszystkich <roll>
- Kathi
A jak!Fusiu pisze:Antonio na pewno stanie na wysokości zadania. Cel: oczarować teściów tak jak nas wszystkich <roll>
Ale jak na razie to mnie wprawia w nerwice <wsciekly>
I osiwieje przedwczesnie przez niego
O Matulu daj mi cierpliwosci wiecej... <święty>
- Betuś
Na pewno oszaleją na jego punkcie <lol>
- Kathi
Dlugo nas nie bylo...
No bo odwiedzili nas tesciowie meza
Czasu niby duzo bo w sumie nic takiego nie robilismy, ale jakos tak glupio bylo wejsc na laptopa w ich obecnosci i czytac wciagajace forum <diabeł>
Bo jak znam siebie od razu bym odpalila forum i bym siedziala z ladna godzinke na nim <lol>
Oczywiscie w pierwszy dzien Antonio byl rewelacyjny poszedl z nami w nocy spac - taki Aniolek z niego <aniołek>
Aniolek moj <aniołek>

Ale ostatnie dwa dni to dziczal jak oblakany
Nawet tesciowa lekko byla zdziwiona ze koty tak potrafia skakac, uciekac i miec tyle energi co stado bykow <lol>
Ja zaskoczona to wcale nie bylam - jestem przyzwyczajona do jego diabelnych harcow <diabeł>
Teraz grzecznie spi - ale zaraz sie za niego biore bo w nocy chce sobie pospac troche

Poki co mamy dwa zdjecia z tesciami i chyba tyle tylko bedziemy miec
Nastepnym razem je wstawie bo cos nie moge dojsc do ladu z tymi zdjeciami
Poki co czekam na spokoj, cisze no i na swoja przestrzen... <oops>
Miziaki dla wszystkich kociakow
i pozdrowienia dla formuowiczow

No bo odwiedzili nas tesciowie meza
Czasu niby duzo bo w sumie nic takiego nie robilismy, ale jakos tak glupio bylo wejsc na laptopa w ich obecnosci i czytac wciagajace forum <diabeł>
Bo jak znam siebie od razu bym odpalila forum i bym siedziala z ladna godzinke na nim <lol>
Oczywiscie w pierwszy dzien Antonio byl rewelacyjny poszedl z nami w nocy spac - taki Aniolek z niego <aniołek>
Aniolek moj <aniołek>

Ale ostatnie dwa dni to dziczal jak oblakany
Ja zaskoczona to wcale nie bylam - jestem przyzwyczajona do jego diabelnych harcow <diabeł>
Teraz grzecznie spi - ale zaraz sie za niego biore bo w nocy chce sobie pospac troche

Poki co mamy dwa zdjecia z tesciami i chyba tyle tylko bedziemy miec
Nastepnym razem je wstawie bo cos nie moge dojsc do ladu z tymi zdjeciami
Poki co czekam na spokoj, cisze no i na swoja przestrzen... <oops>
Miziaki dla wszystkich kociakow
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Grzeczny i mądry Antonio
Wie jak obchodzić się z gośćmi <tańczy>
- Betuś
Wspaniały Antonio

- offca
Przesłodki pysiak, już to starczyło, by oczarować teściów! <serce>
A diaboliczne harce są przecież całkiem normalne dla kociaków, ja w takich wypadkach mówię, że wyrośnie (przy rodzinie Tż)....choć nie jestem co do tego przekonana... <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
A diaboliczne harce są przecież całkiem normalne dla kociaków, ja w takich wypadkach mówię, że wyrośnie (przy rodzinie Tż)....choć nie jestem co do tego przekonana... <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- Isabe
Słodziak, wie co robić, podejrzewam, że samym spojrzeniem oczarował rodziców męża. 
- Kathi
Tak Antoniowy kociasty oczarowal tesciow - ktorzy dzisiaj pojechali do domu a my z Antonim zostalismy sami (no bo maz oczywiscie na poludnie ma) i czytam zaleglosci na forum <oops>
Nie powiem wizyta tesciow byla mila i jakas odmiana w naszym zyciu - w koncu nas ktos odwiedzil
Ale ciesze sie tez ze mam dla siebie teraz cale mieszkanie i kiedy chce miec cisze to ja mam <święty> - a kiedy wielki halas robimy z Antim rozrobe <diabeł>
Zas nie potrafie wklepac zdjecia wrrr...
Jednak dlugo tez sami nie pozostaniemy za tydzien rowno w srode na swieta przyjedza tym razem moja mama!
Ciesze sie jak pierun ! <tańczy> Nie widzialam ja od swiat Bozego Narodzenia i mam ochote ja wysciskac za wszystkie czasy
Mama oczywiscie kocha <serce> Antoninke nasza jak swoje rodzone dziecko <oops>
Rowniez nie moze sie doczekac zeby wysciskac malego gada <diabeł> <lol>
To bedzie miesiac samych odwiedzin
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Nie powiem wizyta tesciow byla mila i jakas odmiana w naszym zyciu - w koncu nas ktos odwiedzil
Ale ciesze sie tez ze mam dla siebie teraz cale mieszkanie i kiedy chce miec cisze to ja mam <święty> - a kiedy wielki halas robimy z Antim rozrobe <diabeł>
Zas nie potrafie wklepac zdjecia wrrr...
Jednak dlugo tez sami nie pozostaniemy za tydzien rowno w srode na swieta przyjedza tym razem moja mama!
Mama oczywiscie kocha <serce> Antoninke nasza jak swoje rodzone dziecko <oops>
Rowniez nie moze sie doczekac zeby wysciskac malego gada <diabeł> <lol>
To bedzie miesiac samych odwiedzin
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
- Zosiak
A to Antonio strategicznie zaplanowal sobie wizyte tesciow - najpierw <aniołek> a pozniej <diabeł> <diabeł> <diabeł>
Tez tak mam, ze uwielbiam jak ktos odwiedzi mnie na obczyznie. Ale te dni zaraz po - cisza i spokoj <oops> az czasem mi glupio <oops>
Moi rodzice jeszcze nie widzieli kociastych, a mama raczej za kotami nie przepada... Ale jesli Twoja JUZ kocha Antonia to wszystko na pewno bedzie super
Tez tak mam, ze uwielbiam jak ktos odwiedzi mnie na obczyznie. Ale te dni zaraz po - cisza i spokoj <oops> az czasem mi glupio <oops>
Moi rodzice jeszcze nie widzieli kociastych, a mama raczej za kotami nie przepada... Ale jesli Twoja JUZ kocha Antonia to wszystko na pewno bedzie super