Joshua
- Zosiak
Re: Joshua
Jaki sliczny kudlaczyk <zakochana> :-)
Witam serdecznie na forum! Dziecece futerko niedlugo zacznie sie zmieniac w mlodziencze i Yamaszka nie odwazy sie wiecej pisac takich herezji <diabeł>
Witam serdecznie na forum! Dziecece futerko niedlugo zacznie sie zmieniac w mlodziencze i Yamaszka nie odwazy sie wiecej pisac takich herezji <diabeł>
- aga_krzyś
Tak, właśnie od KingiJennefer pisze:WItam kolezanke z Irlandii![]()
Maluszek jest slodki.
Nie no maluchy wygladaja roznie, moze puszek sprawia takie wrazenie. A z ciekawosci - z jakiej hodowli w Irlandii go bierzecie? Nie czasami od Kingi z Reyesdeselva?
- aga_krzyś
Jest to na 100% kolor niebieski też rozmawialiśmy o tym z Kingą po prostu światło przekłamało trochę kolor <oops> ,a jego tatą jest Stefrosha ARTHUR piekny niebieski kocur <roll>Jennefer pisze:Na 99,9 % od Kingi bo poznaje tlo zdjecia. Na pocieszenie zobacz sobie pierwsze stronki w moim temacie o Tamiyo. Jaka to byla smieszna kaczuszka <lol> i porownaj ostatnie zdjecia Tami.
A tatus waszego Josha to nie przypadkiem czekoladka? Moze stad ten kolor?
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Yamaha ma tę zaletę (nie jedną zapewne), że jest szczera :-) Nie pisze żadnych herezji i nie jest jej celem sprawienie przykrości. Kocio NA ZDJĘCIU nie przypomina kociaka rasy brytyjskiej, i nie o kolor futra chodzi tylko o całokształt. Uczulam, że to co napisałam dotyczy tego, co widzę NA ZDJĘCIU. W dodatku małym. Jak kocio wygląda na żywo nie wiem.Zosiak pisze:(...) i Yamaszka nie odwazy sie wiecej pisac takich herezji <diabeł>
Nie wszystkie koty rasowe są równie pięknymi przedstawicielami swojej rasy. Czasami jest też tak, że źle zrobione zdjęcie katastrofalnie wpływa na "urodę" kociaka. To zdjęcie jest słabe i tyle. Broń boże nie podejmuję sie tutaj oceny "jakości" kociaka bo się na tym nie znam na tyle by komuś radzić. Moją uwagę przykuwa zapłakane futerko przy oczach. Ale oczywiście nie wiem, czy to efekt choroby, czy tego, że zdjęcie zostało zrobione np. zaraz po posiłku, a kocio ma tendencje do łzawienia po jedzeniu, jak sporo młodych kotków, bo oko cały czas się rozwija.
Z cała pewnością każdy z nas uważa, że najpiękniejsze, najmądrzejsze i najkochańsze futerko mamy właśnie my <mrgreen>
Jeżeli aga_krzyś kotka widzieli i są zakochani to super
- Jennefer
Artur to piekny kot a mama to chyba Beauty? Co do rasowosci rodzicow nie mam zadnej watpliwosci. Nie wiem,czy Artur nie dostal jakiegos tytulu na wystawie. Tamiyo tez jest po Beauty i tez byla nieopierzonym kurczakiem....
- Jennefer
Sory za spam, ale druga strona medalu to zdjecia, ktore Kinga robi. To sa zdjecia robione telefonem, na szybko, kotki sa zazwycaj zlapane ot tak w ciagu dnia, bez uprzedniego przygotowania. Z jednej strony to plus bo widac kociaka w pelnej okazalosci a nie wypicowanego, uczesanego do zdjecia
Z drugiej strony - zdjecia moga ie oddawac koloru a nawet czasem lekko znieksztalcac gdy sa zrobione z roznego kata (Bosz...sory za brak polskich znakow <pokłon> ).
Mozesz napisac do Kingii, ze np niepokoja Cie zaplakane oczka malucha, ona na pewno chetnie odpowie na wszystkie Twoje pytania. Ja ja meczylam jeszcze przez kilka miesiecy jak Tamisia byla juz u nas <oops>
Mozesz napisac do Kingii, ze np niepokoja Cie zaplakane oczka malucha, ona na pewno chetnie odpowie na wszystkie Twoje pytania. Ja ja meczylam jeszcze przez kilka miesiecy jak Tamisia byla juz u nas <oops>
- aga_krzyś
- Mruczysko PL
- Hodowca
- Hodowla: Mruczysko *PL
- Kontakt:
Faktycznie niebieski, faktycznie krótkowłosy, bardzo grubiutki i ma po prostu typ urody bardziej ze spłaszczonym noskiem, niech pięknie rośnie, duży i zdrowy <!>
- olesia
jest śliczny <zakochana>
- aga_krzyś
Dziękujemy za miłe słowa :-)Mruczysko PL pisze:Faktycznie niebieski, faktycznie krótkowłosy, bardzo grubiutki i ma po prostu typ urody bardziej ze spłaszczonym noskiem, niech pięknie rośnie, duży i zdrowy <!>