Ale jak już coś się raz podziało, to taka nasza natura Kocich Pańci i Mamuś i Opiekunek, że się martwimy…. Więc buziaczki, miziaczki i życzenia zdrówka na nepwno mu nie zaszkodzą <oops>
Bentley - niebieski brytyjczyk
- Zosiak
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Wiem, wiem, że to kwestia przebytych wcześniej chorób, bo wątek Bentley'a dokładnie przeczytałam :-) Bardzo ciekawie się go czyta i mnóstwo w nim przydatnych informacji na temat karmienia!!
Ale jak już coś się raz podziało, to taka nasza natura Kocich Pańci i Mamuś i Opiekunek, że się martwimy…. Więc buziaczki, miziaczki i życzenia zdrówka na nepwno mu nie zaszkodzą <oops>

- Miss_Monroe
- Moderator
To bardzo Nam miloZosiak pisze:(...) Bardzo ciekawie się go czyta i mnóstwo w nim przydatnych informacji na temat karmienia!!(...)
- Miss_Monroe
- Moderator
Mam nadzieję, iż niedługo będę mogła kupić sobie wymarzony aparat. Wówczas będą zdjęcia Bentusia w jego rzeczywistym kolorze
Chciałabym na tydzień zostać swoim kotem <lol>

Chciałabym na tydzień zostać swoim kotem <lol>

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
KSIĄŻĘ.. nic dodać nic ująć <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Betuś
Tak Bentleyku, patrzymy i podziwiamy <zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ta łapka to do całowania wystawiona?
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kotane kocie słoneczko <zakochana>
<serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Oczywiście! Całuję "o ja godna <lol> " jego łapki, a raczej poduszki bo mi pod nos je podstawia.elwiska3 pisze:Ta łapka to do całowania wystawiona?
Bentley jest bardzo towarzyskim i odważnym kotem. Nie boi się hałasu, jak wieszałam półki to siedział na biurku (przy tym hałasie!) i wszystko osobiście kontrolował. Musi towarzyszyć mi przy wszystkich czynnościach, oczywiście trzeba mu poświęcać dużo czasu, bo jak nie to krzyk jest od razu <lol> .
Jak siadam przy laptopie to zaraz Bentley jest koło mnie i będzie się dotąd we mnie intensywnie wpatrywać i zaczepiać łapką, aż nie zacznę go głaskać. Więc głaszczę go prawą ręką, a lewą nieudolnie piszę. Jak coś się dzieje za oknem to przybiega do mnie, opowiada i prowadzi do okna, abym posiedziała z nim i popatrzyła. To siedzimy wieczorami razem na parapecie i patrzymy co się dzieje, Bentley wchodzi mi na kolana i tak sobie drzemie...
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Oj te chłopaki kocie coś w sobie takiego mają <roll> <serce> są wyjątkowo mądre ,inteligentne wszystko kumają w lot i takie przytulaki <serce> <serce> baby są bardziej indywidualistki <diabeł>
<lol> moja najaktywniejsza jest w nocy bez względu na porę tylko by się miziała aż mam rękę mokrą i traktorzy mi równo do ucha i śpij tu porządny człowieku ,a potem 4 kawy dziennie <strach> <strach> żołądek mi zastrajkuje
<lol>
- Ula
- Agilisowy Rezydent
Bentleyek <serce>