Bentley - niebieski brytyjczyk
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Ja podejrzewam, że Bentley chciał sprawdzić, jak będzie wyglądał w umaszczeniu tabby 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Co za historia. Tobie pewnie nie było do śmiechu, ale przepraszam, ja nie mogę się powstrzymać

- Angee
Super! Bentley nie dość, że przystojniak, to jeszcze posiada talent malarski <lol>
Nie dziwię się, że chłopak nadąsany - tak się starał, a pańcia w nagrodę wzięła go i jeszcze wykąpała
.
Nie dziwię się, że chłopak nadąsany - tak się starał, a pańcia w nagrodę wzięła go i jeszcze wykąpała
- Zosiak
Padlam! <rotfl> To moze lepiej byloby go zapoznac z PhotoShopem - bo jesli jest typowym kocurrem to i tak duzo czasu spedza lezac na klawiaturze <lol>Audrey pisze:Ja podejrzewam, że Bentley chciał sprawdzić, jak będzie wyglądał w umaszczeniu tabby
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Świetna myśl. Ale powinien wystarczyć airbrush w Paincie. Niech chłopak nie naciąga Pańci na koszty licencji PS. Parę ładnych półek by się uzbierało za tę kwotę. ;)Zosiak pisze:Padlam! <rotfl> To moze lepiej byloby go zapoznac z PhotoShopem - bo jesli jest typowym kocurrem to i tak duzo czasu spedza lezac na klawiaturze <lol>Audrey pisze:Ja podejrzewam, że Bentley chciał sprawdzić, jak będzie wyglądał w umaszczeniu tabby
- Miss_Monroe
- Moderator
Właśnie zadzwoniła do mnie Pani z Bokserskiej. Bentley ma idealne wyniki badań moczu <tańczy> ! Rano wraz ze złapanym moczem wzięłam ze sobą Bentleya. Dostał Miblemax na odrobaczanie, został zważony i zbadany. Bentley jest zdrów jak ryba <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Super <tańczy> ale przecież nie mogło być inaczej.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Super! <mrgreen>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
- Miss_Monroe
- Moderator
A nawet pojadę sobie po nie <mrgreen> ! A co tam! Pozachwycam się wynikami w autobusie w drodze powrotnej do domu <lol>
Zdjęcie kiepskiej jakości, ale udało mi się uchwycić niezadowolenie Bentleya jak wczoraj o 21 zniknęło jedzenie z misek. Istna rozpacz, krzyk i tylko tupania łapkami brakowało. Jak siedziałam przy laptopie to przychodził, obejmował mnie przednimi łapkami, patrzył na miskę i zawodził. Dodam tylko, że godzinę wcześniej wciągnął pół małej puszki PoN.

....a rano napchał się jak chomik
Zdjęcie kiepskiej jakości, ale udało mi się uchwycić niezadowolenie Bentleya jak wczoraj o 21 zniknęło jedzenie z misek. Istna rozpacz, krzyk i tylko tupania łapkami brakowało. Jak siedziałam przy laptopie to przychodził, obejmował mnie przednimi łapkami, patrzył na miskę i zawodził. Dodam tylko, że godzinę wcześniej wciągnął pół małej puszki PoN.

....a rano napchał się jak chomik