Dzięki za pomoc Miss Monroe. Tak z rozpędu, jeszcze foteczki już trochę starszego kotulka.
przepraszam, za wielkość ale muszę popracować nad wklejaniem tych zdjęć.
Dziękuję za miłe przyjęcie, dni do odbioru Gucia dłużą mi się niemiłosiernie.... ale cierpliwie czekam.
Postaram się potem dodać troszkę zdjęć kocurka z jego rodzinnego domku.
To zdjęcie też Ci powiększyłam . Pod zdjęciem masz "pobierz kody" i wybierasz link z informacją "pełen rozmiar na forum" (zdjęcie 500px) , wklejasz na forum i gotowe :-)
Ponownie dzięki Miss Monroe, dla mnie sprawy techniczne w komputerze to czarna magia - ale będę się uczyć, szkoda, że synuś studiuje daleko bo pewnie by pomógł w tych zawiłościach. Potem poproszę męża o pomoc aby mi to łopatologicznie wytłumaczył co z fotkami źle robię.
Pozdrawiam z mroźnej Gdyni.
Witaj ,kotek śliczny ,nie dziwię się ,że nie możesz się doczekać,szczególnie ,że miałaś zwierzaczka, to na pewno ci pusto w domku bez niego,Znam to z autopsji .Pozdrawiam i życzę szybko upływającego czasu,oczywiście tylko do odbioru kotka,hehe
Dzięki ja też uważam, że jest śliczny /zresztą nie tylko on, bo Wasze kociunie też są do zagłaskania /, jak tylko mam wolną chwilkę oglądam jego zdjęcia, tutaj ukłony w stronę pana Zbyszka z Hodowli Matikoty.pl, który regularnie mi te fotki podsyła.
Wieczorkiem jeszcze coś dodam do pooglądania, potem raczej zniknę na parę dni bo lecę jutro do synka, który studiuje zagranicą. :-)