Żwirek

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Żwirek

Post autor: asiak »

Becia pisze:Agnieszko, my też używamy CBE+ <mrgreen> I też jestem z niego zadowolona :-)
My też od samego początku, bez jakichkolwiek zmian :-)
Awatar użytkownika
iwus

Post autor: iwus »

My też od początku trwamy przy CBE <mrgreen> Nie narzekam, obecna dostawa ma sporo dużych kawałków. Pomimo wycieraczki podobnego typu, jak wskazywała Danusia, żwirek i tak jest wszędzie, ostatnio pytałam TZ, czy zaczyna go kolekcjonować, bo znalazłam trochę pod jego poduszką <lol> Ale fajnie się zmiata, pod nogami nie chrzęści, więc da się przezyć :-D
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Ja po testech dywaników mogę powiedzieć że są b.dobre :-) Danusiu dziękuję za podpowiedz ale żwirek i tak jest wszędzie <lol>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

madziulam2 pisze:zna ktoś ten żwirek???
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... sic/241585
cofnij się o stronę
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

kinus pisze:
madziulam2 pisze:zna ktoś ten żwirek???
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... sic/241585
cofnij się o stronę
dzięki
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

I my kilka miesięcy temu wróciliśmy do CBE+, który znów jest tym samym dobrym żwirkiem co na początku. A nawet mam wrażenie, że lepszym bo teraz już niemal nie pyli wcale :-) Mam cichutką nadzieję, że te zawirowania jakościowe to już zaprzeszła przeszłość.

Ale nie byłabym sobą, gdyby nie korciły mnie nowości <mrgreen> Widzę, że w Zooplusie pojawiła już się nowość, którą zobaczyłam na poznańskiej wystawie (tam rozeszła się w ciągu kilku godzin, no chyba że to taki chłyt marketingowy był ;-)) ). Testował już może ktoś ten żwirek: >>Nature's Calling Applaws<< ?
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

U mnie też czeka wielka 40 l torba CBE trochę się boję ale muszę spróbować z GG jestem zadowolona przy brysiach ale przy golasku nie sprawdza się
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

ja przynajmnie na razie zostaję przy GG zwykłym, bez niebieskich granulek (bo w White tez są), bo nie barwi łaputek Ice'owych
CBE+ jak dla mnie trudniej się sprząta, bardziej się nosi bo jest lżejszy (albo jest bardziej widoczny bo większy <lol> )
a zamiast wycieraczki przed kuwety (bo stoją obok siebie) położyłam dywanik łazienkowy i na razie jest OK
Agnieszka_gimli

Re: Środek do czyszczenia poidła , fontanny i misek na wodę

Post autor: Agnieszka_gimli »

Witam
Mam zapytanie dotyczące zmiany żwirku Benek benitowy na silikonowy...
otórz mój Gimli zaczyna namolnie jeść żwirek silikonowy jak tylko nasypie mu się go do kuwety, ostatnio odrazu mu go wysypałam i dostał swój poprzedni benitowy bo nie wiem jak na to reagować... czy jest on niebezpieczny dla pupila czy na spokojnie może sobie go podjadać...
nie mam bladego pojęcia wlasnie co robić, dlatego piszę z prośbą o poradę.
Agnieszka i Gimli ;)
Zablokowany