Julian :)
- madzialenka06
Re: Julian :)
Witam na forum malutkiego Juliana i głaski przesyłam dla kotka 
-
lukasz88
Przyznam, że było na początku trudno bo jak tylko mnie stracił z pola widzenia to tak miauczał że jak wracałem do domu to w wejściu na klatkę schodową było słychać. Myślałem, że sąsiedzi pomyślą że kota maltretuję:P Po tygodniu się oswoił. Ale jadł i pił już od początku z karmidełek. Nie znam się na kotach dobrze ale gdzieś czytałem, że małe kociaki w 8 tygodni usamodzielniają się i uniezależniają od kotki. W każdym bądź razie Julian wyrósł już z pieluch i rośnie na dużego tygrysa:P
-
kotku
No nie do końca tak jest z tymi 8 tygodniami. Mówi się raczej, że kotki powinny być z mamą min. do 12 tygodnia. Ja przygarnęłam kociaka 6tygodniowego (znajdę) i długo, naprawdę długo miał objawy choroby sierocej. Także bardzo dobrze, jeśli kotkowi udało się zaaklimatyzować. Na pewno bardzo się bał i tęsknił za tobą dlatego tak miauczał.
Dbaj teraz o niego, karm dobrze, przytulaj i wrzucaj nam zdjęcia żebyśmy mogły go podziwiać
Dbaj teraz o niego, karm dobrze, przytulaj i wrzucaj nam zdjęcia żebyśmy mogły go podziwiać
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
witamy słodziaka i Ciebie oczywiście <mrgreen>
szkoda że nie zajrzałes na forum przed zakupem kotka, na pewno będziesz dobrze się nim opiekował ale nikt nie wychowa lepiej niż kocia mama i tak jak pisały dziewczyny przed 12tyg kotki nie opuszczają hodowli
szkoda że nie zajrzałes na forum przed zakupem kotka, na pewno będziesz dobrze się nim opiekował ale nikt nie wychowa lepiej niż kocia mama i tak jak pisały dziewczyny przed 12tyg kotki nie opuszczają hodowli
- yamaha
- Genius Loci
Ja rowniez witam na forum nowego kociaczka i jego wlasciciela. <tańczy>
O pseudohodowlach wiele juz tutaj mowilismy (przegladajac forum na pewno znajdziesz, wiec radze poczytac).
Ale teraz kicius jest juz u Ciebie, wiec nie ma co wiele biadolic, tylko zyczyc, zeby wszystko sie jak najlepiej miedzy Wami toczylo <ok>
dla slodziaka
O pseudohodowlach wiele juz tutaj mowilismy (przegladajac forum na pewno znajdziesz, wiec radze poczytac).
Ale teraz kicius jest juz u Ciebie, wiec nie ma co wiele biadolic, tylko zyczyc, zeby wszystko sie jak najlepiej miedzy Wami toczylo <ok>
- Kathi
Sliczny maly Julian
Dla Julianka
Dla Julianka
- ladyhawke
Ech, Julian to już musi być kawał kota 
- Betuś
Witam,
Piekna z niego kruszynka <zakochana>