Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem

Post autor: Audrey »

O matko, ta łapka, ten nosek, to futerko, ten Gacuś <serce> <serce> <serce> <serce>
Przepiękny Śnieżynek <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Gacusiu ty nie dość, że piękny jesteś to na dodatek taki wysportowany <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

jak ja go uwielbiam ... ta jego biel jest cudowna ... <zakochana>
i jeszcze do tego taki czyścioszek ... :-)
muszę przeprowadzić rozmowę z Izar ... ona ma zawsze pysio opaskudzone ...
albo oczyska albo nosek albo bródkę ... co jakiś czas biorę jej malutki ręczniczek i całe pysio myję jak dziecku ... <lol>
kotku

Post autor: kotku »

Gacuś <zakochana> Oszalałam, tyle zdjęć puchatego Gacka! I nie wiem sama, które najfajniesze.. czy bardziej oglądać stopersy, czy nosek czy może pomalowane na różowo różowe stopersy.. a może dwa bliźniaki Gacki... :mimbla: Głaski dla kotulca :kotek:
Awatar użytkownika
Nadialena

Post autor: Nadialena »

Jesteś w końcu Gacusiu :kotek:
Jak miło znowu zobaczyć najśliczniejsze białe pysio z różowym noseczkiem <zakochana>

Białasku kochany przesyłam buziolki i głaski :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
elunia40
Hodowca

Post autor: elunia40 »

Cudny białasek :kotek:
Pysiulek taki słodki do schrupania :kiss:
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

wszystkim bardzo, bardzo dziękujemy za tyle miłych słów pod adresem Gaculka <pokłon> Gacusiowi w niedzielę stukną dwa latka, i sama nie wiem kiedy to zleciało ;-)) Gaculek z każdym dniem jest coraz większym pieszczochem, aż wierzyć się nie chce że jeszcze może być bardziej miziasty <zakochana> mój kochany kluseczek <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> w nocy przychodzi do łóżka , kładzie się koło mnie, wtula pleckami (zawsze tyłek podstawia mi pod nos no ale nie wybrzydzam <lol> )i każe się głaskać <zakochana> :kotek: jak się budzi to biegnie z głośnym miałkaniem domagając się wzięcia na ręce i utulenia, a po dawce pieszczot natychmiast pędzi do miski coś zjeść <lol> nic dziwnego, że taki z niego słonik <mrgreen> i o dziwo uwielbia biegać za wędkami i skacze przy tym tak wysoko, że czasem muszę go uspokajać bo boję się , że nogi sobie połamie <shock> urodzinową sesyjkę wstawi moje dziecię, które też kocha Gaculka całym <serce> nawet stwierdziła, że Gacuś jest dla niej jak brat <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

ania1978 pisze: moje dziecię, które też kocha Gaculka całym <serce> nawet stwierdziła, że Gacuś jest dla niej jak brat <lol>
Jak słodko... :-)
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

Asiu nawet nie wiesz jak słodko... Dzisiaj przychodze do domu i pytam się czy Gacik był grzeczny a moja córka, że pewnie, grzeczny.... zabierał mi długopis, kładł się na książkach i nie pozwolił odrabiać lekcji , miałczał i kazał machać wędką itp <lol> kochane te moje dzieci <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Gacuś to już dorosły Pan Kot :kotek: . Czas leci jak szalony, ja nawet nie wiem jak to jest możliwe, że Bentleyowi dwa lata "stuknęły" <lol>
Zablokowany