yamaha pisze:Teskno mi....
Prosze mi pokazac kudlatke <zakochana>
Zrobię co w mojej mocy <mrgreen> Coś tam nawet mam w aparacie, kudłate jakieś takie <gwiżdże> może jutro uda się coś z tym kudłatym czymś zrobić :-)
Becia pisze:Też bym pooglądala <gwiżdże>
Jak tam posikiwanie Jadwini, coś lepiej?
Boję się strasznie że zapeszę, więc napiszę małymi literkami, że
lepiej <mrgreen> Kilka dni temu otworzyliśmy nawet drzwi do sypialni, najpierw w dzień, potem i w nocy. I...
sucho <mrgreen> Co prawda z samego rana Jadwiśka wskakuje na nasze łóżko, co powoduje że się zrywamy od razu na baczność, śpimy czujni jak żołnierze na warcie, jednym okiem tylko

Nie wiem co by było gdybyśmy się nie zrywali...
Najważniejsza informacja jest taka że po guli ani śladu! A była olbrzymia przecież. Największa jaką pan doktor widział. Miała się 2 miesiące wchłaniać, a tu już po miesiącu cyk i nie ma.
Nie ma też próbki siku

Jadwiga za ogonek podnieść się uparcie nie daje. Zakupiony żwirek do pobierania moczu obwąchuje, potuptuje po nim i wychodzi... Załamka. Wsypię normalny, sika.
3. kuweta spodobała się bardzo, Leosiowi zwłaszcza, nie zaryzykujemy jej schowania. Niech będzie że 3 koty = 3 kuwety
Aga G. pisze:I ja bym z checią zobaczyła całą trójeczkę plus wystrój wnętrz i piękne córki oczywiście 8-)
Córek nie obiecuję, chata zapuszczona, młoda znowu chora, roboty w robocie w bród, sama przez dziecko zarażona wykurować się nie mogę, mąż też charcze, sił ani czasu żeby dom ogarnąć... Ech... Ale jak kiedyś posprzątam, dzieci umyję, to pokażę <mrgreen>
Sonia pisze:Haniu podoba mi się ta Twoja podłoga bardzo. Czy na niej mocno widać kłaki? Czy jak gdzieś sobie leżą to ujdzie jakoś. Zastanawiam się nad kolorem podłogi i nie chciałabym takiej, żeby codziennie z mopem latać <mrgreen> <oops>
Podłogę należy dobierać do koloru kota. Albo na odwrót <mrgreen> Niestety sama z tej mądrości życiowej nie skorzystałam i u mnie pełna beznadzieja, na ciemnym drewnie widać Leośka, na jasnym kamieniu Lucka, a Jadwiśkę gdzie popadnie <lol>
Szara? W biale kreseczki? Bryśki i Tamiśka nie będzie widać <lol>