No, Gucio konkretny się zrobił
Gustaw Z Kociego Dworu*PL
- mimbla
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- martha
I Willson pojechał
Ale już widzę efekty tych odwiedzin. Po pierwsze Gustaw schudł <mrgreen> Może na wadze tego nie widać ale brzuch się zmniejszył. Za to Willson trochę przybrał i waży 5 kg <diabeł>
Po drugie Gucio zrobił się odważniejszy. Już się tak nie boi obcych, a jak wyszłam z nim na spacerek nawet trochę pochodził.
Willson opanował drapak ale Gustawowi kiepsko idzie
Wskakuje na trzecią półkę i nigdy wyżej (chyba że go się posadzi), bo sie boi tych stopni choćby "worków". Dziwoląg jakiś z niego bo z tego co czytałam większość kotów uwielbia w tych "workach" siedzieć, a Gustaw się ich boi.... Zdecydowanie woli twarde półeczki. Ale za niedługo pewnie się do nich też przekona :-)
Niestety kupna drugiego kota w najbliższym czasie nie planujemy, więc kocisko będzie musiało się trochę samemu w nocy pobawić
Ale już widzę efekty tych odwiedzin. Po pierwsze Gustaw schudł <mrgreen> Może na wadze tego nie widać ale brzuch się zmniejszył. Za to Willson trochę przybrał i waży 5 kg <diabeł>
Po drugie Gucio zrobił się odważniejszy. Już się tak nie boi obcych, a jak wyszłam z nim na spacerek nawet trochę pochodził.
Willson opanował drapak ale Gustawowi kiepsko idzie
Niestety kupna drugiego kota w najbliższym czasie nie planujemy, więc kocisko będzie musiało się trochę samemu w nocy pobawić