Yoko i Viki
- magdaita
Re: Yoko i Viki
śliczny Garfieldek Rudek
- elunia40
- Hodowca
Ja i moje stadko witamy po krótkiej przerwie.
Vikunia, moja długowłosa koteczka nie zaciążyła i była znowu u kocura. Cieszę się że tak się stało, w tej niby ciąży przybyło jej ponad pół kilograma, nabrała kształtów i wydoroślała. Teraz bardziej nadaje się na matkę.
Charlie - długowłosy kucurek rośnie jak na drożdżach, niedawno skończył 5 miesięcy i waży więcej niż moje kotki.

Garfield przygotowuje się do wystawy. Jest bardzo wybrednym kotem i jego waga spędza mi sen z oczu.

Yoko ma się dobrze, jak zwykle nadzoruje całe stado i ciągle jeszcze jest raczej nastawiona na nie do swojego męża Garfielda.

Ostatnie zdjęcie to mój ulubiony obrazek - koty zjadające z apetytem mięsko (niestety tylko długowłose jedzą mięso, krótkowłose tylko suche).

Vikunia, moja długowłosa koteczka nie zaciążyła i była znowu u kocura. Cieszę się że tak się stało, w tej niby ciąży przybyło jej ponad pół kilograma, nabrała kształtów i wydoroślała. Teraz bardziej nadaje się na matkę.
Charlie - długowłosy kucurek rośnie jak na drożdżach, niedawno skończył 5 miesięcy i waży więcej niż moje kotki.

Garfield przygotowuje się do wystawy. Jest bardzo wybrednym kotem i jego waga spędza mi sen z oczu.

Yoko ma się dobrze, jak zwykle nadzoruje całe stado i ciągle jeszcze jest raczej nastawiona na nie do swojego męża Garfielda.

Ostatnie zdjęcie to mój ulubiony obrazek - koty zjadające z apetytem mięsko (niestety tylko długowłose jedzą mięso, krótkowłose tylko suche).

- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Widzę, że masz z Garfieldem ten sam problem co ja z Avarim. Chociaż teraz Avari wcina aż miło <zakochana>
Ale pamiętaj, że pointy są mniejsze
- elunia40
- Hodowca
Tak, te problemy z jedzeniem. Jak miałam dachowce wychodzące to nie było żadnych problemów. Łapały myszy, ptaszki a w domu zjadały wszystko co było podane w miseczkach. Teraz podaję 4 różne karmy suche, mięso surowe, serek, śmietanę, puszki. I prawie codziennie, tego co nie zjedzą, wynoszę dla wolnożyjących kotów w mojej okolicy. A te wchłaniają wszystko ekspresowo!Julcik pisze:Widzę, że masz z Garfieldem ten sam problem co ja z Avarim. Chociaż teraz Avari wcina aż miło <zakochana>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Skąd ja to znam
Dlatego jesteśmy na jednej suchej karmie, bez puszek, bo to nietykalne i bez surowego mięsa. Czasem dostanie łososia lub inną rybkę, wtedy wcina 
Ale już nie robię Off Topicu
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Charlie jakie ciemne piękne oczy ma <shock>
Garfield nie wygląda na chudego, to jeszcze kociak i pewnie przytyję ( trzymam kciuki żeby zaczął wszystko zjadać co dostanie <ok> )
Yoko to moja faworyta i uważam że jest idealna <zakochana>
Garfield nie wygląda na chudego, to jeszcze kociak i pewnie przytyję ( trzymam kciuki żeby zaczął wszystko zjadać co dostanie <ok> )
Yoko to moja faworyta i uważam że jest idealna <zakochana>
- elunia40
- Hodowca
Tak, mając jedno futerko można ograniczyć się do jednej karmy. U mnie są cztery, i cztery różne gusta.Julcik pisze:Skąd ja to znamDlatego jesteśmy na jednej suchej karmie, bez puszek, bo to nietykalne i bez surowego mięsa. Czasem dostanie łososia lub inną rybkę, wtedy wcina
- elunia40
- Hodowca
Łapiemy ostatnie promienie słoneczne i ciepełko tego lata

Taki ogonek mi urósł!
Część futerka pod ogonkiem pańcia mi przystrzygła, lepsze to niż kąpiel po każdej kupce.

Po kiego grzyba wstawili mi tutaj tego grzyba?

I co z tego że ładny grzybek, my wolałybyśmy jakąś myszkę

Taki ogonek mi urósł!
Część futerka pod ogonkiem pańcia mi przystrzygła, lepsze to niż kąpiel po każdej kupce.

Po kiego grzyba wstawili mi tutaj tego grzyba?

I co z tego że ładny grzybek, my wolałybyśmy jakąś myszkę

- iwus
Łomatko, jakie piękne wszystkie <shock> Nic, tylko się zakochać <zakochana> Ale Charlie <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana>