Yoko i Viki
- ania1978
Re: Yoko i Viki
jakie śliczne te Twoje futerka Elu <zakochana> <zakochana> błyszczące futerka <ok>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Piękności.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śliczne futerka <zakochana>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Ale Yoko urosła <shock> cudna i jak piękną ma sierść <zakochana>
- elunia40
- Hodowca
Dzisiaj moja Yoko dostała w prezencie... męża
Do mojego stada dołączył dziś kocurek rudy point Garfield z hodowli Księciunio*PL. Kocurek ma już prawie 10 miesięcy, jest 3 tygodnie starszy od Yoko.
Dokocenie przebiegło bez żadnych problemów (im więcej mam kotów, tym łatwiejsze są dokocenia). Rezydenci bardzo dobrze przyjęli nowego mieszkańca, parę prychnięć to jest nic. Yoko była najbardziej zainteresowana, najdłużej za nim chodziła, jakby wiedziała że to dla niej przybył do nas ten przystojniak. Kocurek jest zupełnie bezstresowym kotkiem, zwiedził cały dom, po godzinie skorzystał z kuwety, a po dwóch opróżnił jedną z miseczek.
Na razie, dopóki kocurki są młode, wszystkie futra korzystają z całego domu, potem kocury będą mieszkały na piętrze, a kotki na parterze.
Oto pierwsze fotki Garfielda, w domu zwanego Rudek.

Do mojego stada dołączył dziś kocurek rudy point Garfield z hodowli Księciunio*PL. Kocurek ma już prawie 10 miesięcy, jest 3 tygodnie starszy od Yoko.
Dokocenie przebiegło bez żadnych problemów (im więcej mam kotów, tym łatwiejsze są dokocenia). Rezydenci bardzo dobrze przyjęli nowego mieszkańca, parę prychnięć to jest nic. Yoko była najbardziej zainteresowana, najdłużej za nim chodziła, jakby wiedziała że to dla niej przybył do nas ten przystojniak. Kocurek jest zupełnie bezstresowym kotkiem, zwiedził cały dom, po godzinie skorzystał z kuwety, a po dwóch opróżnił jedną z miseczek.
Na razie, dopóki kocurki są młode, wszystkie futra korzystają z całego domu, potem kocury będą mieszkały na piętrze, a kotki na parterze.
Oto pierwsze fotki Garfielda, w domu zwanego Rudek.

- Aga G.
Piękny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Cudeńko, przepiękny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Cudny jest <zakochana> a do tego jak fajnie nazwana jego hodowla <lol> Już go lubię i bardzo mu kibicuje
- elunia40
- Hodowca
Ja też mam swojego Księciunia <lol>Barlog pisze:Cudny jest <zakochana> a do tego jak fajnie nazwana jego hodowla <lol> Już go lubię i bardzo mu kibicuje
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bardzo fajny mąż <mrgreen>
Eluniu, czy Garfield jest rudym pointem?
Eluniu, czy Garfield jest rudym pointem?