Witajcie. Lalunia kochana nasza nafukała na pancię, że tak żadko na forum zagląda .... Nie wiem jakoś tak doba szybko leci .... tymczasem znalazło się kilka minut na wklejenie paru aktualnych fotek
kocham mojego Pana... a już spać na jego ubraniach to najbardziej w świecie
w niedzielne deszczowe popołudnie lubię sobie zagrać z dziećmi
za radą MM przestawiliśmy drapaczek w inne miejsce i teraz wszystkie elementy cieszą się zainteresowaniem. Wszystkie oprócz słupów ...
a tu niunia nasza w całej okazałości
Jak wyjdzie słoneczko to porobimy trochę zdjęć na tarasie
A Laili pańcia nie ma czasu na nowe zdjęcia <oops> , forum podczytuje i zawsze poprawę sobie obiecuje... Lalunia nasza biedulka burzy się boi, dziś w nocy nad Bydgoszczą hulały pioruny a ona skulona ze mną na łóżku. Moniq, trzeba by przesledzić linię, może wspólne korzenie się znajdą
a tak z nowości ... toooo trzymajcie kciuki bo być może (mam ogromną nadzieję) uwaga ! wkrótce nastąpi dokocenie <zakochana> , narazie wszystko w fazie wstępnej, nie zapeszam... aleee..
Madziowa pisze:A Laili pańcia nie ma czasu na nowe zdjęcia <oops> , forum podczytuje i zawsze poprawę sobie obiecuje... Lalunia nasza biedulka burzy się boi, dziś w nocy nad Bydgoszczą hulały pioruny a ona skulona ze mną na łóżku. Moniq, trzeba by przesledzić linię, może wspólne korzenie się znajdą
Na pewno mają wspólnego dziadka Spike'a, to udało mi się znaleźć na szybko
Madziowa pisze:a tak z nowości ... toooo trzymajcie kciuki bo być może (mam ogromną nadzieję) uwaga ! wkrótce nastąpi dokocenie <zakochana> , narazie wszystko w fazie wstępnej, nie zapeszam... aleee..
Dziś jest wielki dzień ! Zamieszka z nami nowy członek rodziny. Wieczorkiem jedziemy po piękną liliową dziewczynkę Znana tu z forum, ale więcej napiszę jak juz będzie z nami Jestem mega zdenerwowana jak będzie przebiegało dokocenie. Normalnie na pracy nie moge się skupić. Trzymajcie proszę kciuki !