Meg zwana Kocinką

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Re: Meg zwana Kocinką

Post autor: margita »

już to widzę ... <lol> <lol> <lol>

ale, że jej troszkę nie pomogłaś ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Ja nie z tych, co to bezbronne, niewinne ofiary prowadzą prosto do paszczy potwora!!! W tej nierównej walce kibicowałam pająkowi! A że potem los mnie za to ukarał, to już inna sprawa.... <lol>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Kocinka ma pysia jedynego i nie powtarzalnego <serce> ja też z chęcią zobaczyłabym ją na filmiku <oops> :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Dobrze, że Megunia nie dorwała tego gada, z nimi to różnie bywa, o czym sama się przekonałaś. Ale polowanie musiało wyglądać słodko.
Awatar użytkownika
kosanna

Na Animal Planet we wtorki o 20.00 albo 21 jest cykl "Kot z piekła rodem" (premiera). Jednak non stop lecą powtórki. Dziś jest powtórka o 15.00 i są odcinki na Youtube. Polecam!
Ps. Osoby mocno "osadzone w temacie" nie odkryją Ameryki jeśli chodzi o rady, ale fajnie sobie pooglądać takiego "kociego trenera" w akcji i jego "uczniów". Program jest podobny jak te z cyklu "Ja i mój pies", albo "Zaklinacz psów" itp. Być może była już o tym mowa, w któryś z wątków i wszyscy go już oglądają od kilku sezonów, ale jak zwykle nie jestem na bieżąco i dopiero niedawno odkryłam "swoją Amerykę"! <lol> Polecam! :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Ja oglądam, jak uda mi sie trafić. Facet ma podejście do kotów :ok: przy pierwszym odcinku, myślałam ''fajnie, może się czegoś nowego naucze'', a tu lipa <diabeł> wszystkie porady jakie podaje, wyczytałam na forum <lol> ale i tak fajnie pooglądać :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Fajna ta seria. Też dopiero teraz zobaczyłam pierwszy odcinek. Aż niemożliwe, że takiego czarnego dzikusa można było przestawić na normalnego kota, co przed obcymi nie chowa się po kątach.
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

Sonia pisze:Fajna ta seria. Też dopiero teraz zobaczyłam pierwszy odcinek. Aż niemożliwe, że takiego czarnego dzikusa można było przestawić na normalnego kota, co przed obcymi nie chowa się po kątach.
ooo to ja muszę koniecznie ten odcinek obejrzeć!
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ja to często oglądam, a jaką mam satysfakcję jak mówię mężowi co źle robią właściciele kota a potem to samo mówi ten trener koci <mrgreen>
Oczywiście wiedza zdobyta dzięki forum :-)
Awatar użytkownika
kosanna

Mój własny, prywatny kot z piekła rodem:

http://www.youtube.com/watch?v=m9J6jIUm ... e=youtu.be
Zablokowany