Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Wątek dla "Starych"
To zapraszam 
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
potoczy się, potoczy :-)Dorszka pisze:Jeśli wszystko dobrze się potoczy, to już będą
- Agnes
chyba musze ''przebookować'' bilety <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot O: Ino i SC Aramis Dąbrowa*PL
Jaka śliczna Ori <zakochana> nieistotne ,ze komórkowa ale jaki ma pychol szerokaśny taki prawdziwie Agilisowy <serce> jakiś taki podobny tylko w innym kolorku patrzy się teraz na mnie <lol>
<serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No to ja nadal bardzo mocno trzymam kciuki za dwie mamunie <ok> <ok> ale będzie się działo
,a jak kolorowo będzie <ok> <ok> <ok> <ok> <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot O: Ino i SC Aramis Dąbrowa*PL
Jaka cudna pyza z Ori wyrosła i nawet nie wiem kiedy <zakochana>
Dorszko, ale nam ostatnio skąpisz tych swoich dzieciaków, że przegapiliśmy to jak wyrosły
Dorszko, ale nam ostatnio skąpisz tych swoich dzieciaków, że przegapiliśmy to jak wyrosły
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Soniu, nie mam czym robić zdjęć
Ori wyrosła, ale tak w znaczeniu wieku jedynie, bo rozmiarowo... Miniaturka <lol> Ale bardzo proporcjonalna, i nadal nazywamy ją "laleczką", dla mnie jest kochana, i te uszka... Jak na Clarowy ród przystało, na widok aparatu w jakimkolwiek wydaniu, nawet malutkiego, od razu oczy w szparki, ale to ładne oczy są, musicie, niestety, uwierzyć na słowo. Tylko ten rozmiar... Waży 2800, ale bynajmniej nie jest chuda, fantastycznie ubity kwadracik. Raya, która jest od niej 4 miesiące młodsza, waży dokładnie tyle samo <lol> tak że chyba trochę mniejszą (większą?) miniaturką będzie. Ale to zupełnie nie moje rozmiary <lol>
Poza tym chętnie bym napisała, że u nas leniwie, i czekamy, i tak dalej, ale tak naprawdę to ledwo starcza czasu, bo spieszę się z drobnymi remontowymi sprawami, żeby zdążyć przed rozwiązaniem Ino. Mamy umówioną cesarkę na wtorek, ale czy wszystko potoczy się według planu, to trudno założyć, brzuch ma Ino jak balon...
Negra też się już zaokrągla, i gdyby nie niespodzianki, jakie się w po-Arabikowych brzuszkach potrafią kryć, to powiedziałabym, że tam góra trzy kotki. Ale Negra z kolei z tych właśnie mocno umięśnionych i ubitych, więc w ścisku może równie dobrze przepisową Arabikową piątkę nosić. Zobaczymy
Wczoraj byliśmy na okresowych badaniach z Clarą i Borgią, jeszcze nie mam wyników i oczywiście bardzo się denerwuję, bo niby to tylko badanie okresowe, ale zawsze strach, że coś ukrytego wyjdzie, u Clary szczególnie, bo to już 9 lat.
Perla ma za sobą pierwszą rujkę, trochę się pospieszyła dziewczynka... Mam nadzieję, że w sierpniu - wrześniu razem z Ori na "licencję" się załapią, to już przyzwolenie do Fadusia będzie. Szczególnie Ori nie mogę się już doczekać... Tylko czy Fado da radę ją pokryć <lol>
Poza tym chętnie bym napisała, że u nas leniwie, i czekamy, i tak dalej, ale tak naprawdę to ledwo starcza czasu, bo spieszę się z drobnymi remontowymi sprawami, żeby zdążyć przed rozwiązaniem Ino. Mamy umówioną cesarkę na wtorek, ale czy wszystko potoczy się według planu, to trudno założyć, brzuch ma Ino jak balon...
Negra też się już zaokrągla, i gdyby nie niespodzianki, jakie się w po-Arabikowych brzuszkach potrafią kryć, to powiedziałabym, że tam góra trzy kotki. Ale Negra z kolei z tych właśnie mocno umięśnionych i ubitych, więc w ścisku może równie dobrze przepisową Arabikową piątkę nosić. Zobaczymy
Wczoraj byliśmy na okresowych badaniach z Clarą i Borgią, jeszcze nie mam wyników i oczywiście bardzo się denerwuję, bo niby to tylko badanie okresowe, ale zawsze strach, że coś ukrytego wyjdzie, u Clary szczególnie, bo to już 9 lat.
Perla ma za sobą pierwszą rujkę, trochę się pospieszyła dziewczynka... Mam nadzieję, że w sierpniu - wrześniu razem z Ori na "licencję" się załapią, to już przyzwolenie do Fadusia będzie. Szczególnie Ori nie mogę się już doczekać... Tylko czy Fado da radę ją pokryć <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Oj to śliczna jest Ori. Mnie by się taka miniaturka dla odmiany bardzo podobała, a jeszcze czekoladkowa to już w ogóle <zakochana>
Trzymam kciuki za wyniki, za spokojne rozwiązania u koteczek i za zdrowe kolorowe maluszki <ok>
Trzymam kciuki za wyniki, za spokojne rozwiązania u koteczek i za zdrowe kolorowe maluszki <ok>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Tylko czy Fado da radę ją pokryć <lol>
Dorotko Faduś to taki piękny menżczizna <serce> <serce> no jak możesz to pikuś dla takiego kocurrrra tu sobie pobryka tam sobie pobryka ,a potem takie maleńkie cudeńka będą biegać po Agilisowie ,a Faduś <zakochana> już zupełnie nie będzie wiedział ile to dziecinek ma na swoim koncie bo MY bardzo pięknego mamy tatusia i jego córusie która tylko siusia jak mamusia <lol> tzn mamy Fadusia na K
Mocno trzymam kciuki za bardzo dobre wyniki badań Kalusiowych cioteczek <ok> <serce> musi być
za mamunie to ja już wcześniej ale nieustająco <ok> <ok>
Dorotko Faduś to taki piękny menżczizna <serce> <serce> no jak możesz to pikuś dla takiego kocurrrra tu sobie pobryka tam sobie pobryka ,a potem takie maleńkie cudeńka będą biegać po Agilisowie ,a Faduś <zakochana> już zupełnie nie będzie wiedział ile to dziecinek ma na swoim koncie bo MY bardzo pięknego mamy tatusia i jego córusie która tylko siusia jak mamusia <lol> tzn mamy Fadusia na K
Mocno trzymam kciuki za bardzo dobre wyniki badań Kalusiowych cioteczek <ok> <serce> musi być
za mamunie to ja już wcześniej ale nieustająco <ok> <ok>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Jeszcze aparat nie wrócił? Ojej... musi wrócić, niedługo maluszki będą i co wtedy <strach>Dorszka pisze:Soniu, nie mam czym robić zdjęć![]()