Witam ( w oczekiwaniu na Bonifacego)
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
- moonisia
- Kontakt:
- moonisia
- Kontakt:
- moonisia
- Kontakt:
Przeżyłam chwile grozy, Bonifacy nie mógł dojśćdo siebie po narkozie, ale weterynarz powiedział, że wszystko jest ok tylko że ma niski poziom glukozyi dał mu kroplówkę. Kot po 3 minutach z ledwo żywego (nie miał nawet siły głowy podnieść) rzucił się do ucieczki. Po powrocie do domku zjadł troszke karmyi odwiedził kuwete. Mam nadzieję, że już nie będzie więcej żadnych niespodzianek.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- moonisia
- Kontakt:
- moonisia
- Kontakt:
Witam,
troche mnie nie bylo ale miałam dużo na głowie, a mianowicie postanowiłam założyć własną firmę zajmujacą się projektowaniem stron internetowych, niestety kupa roboty przy tym była, ale udało się i w końcu mam trochę czasu na własne przyjemniści czyli na przykład na dodanie kilku foteczek na forum.
Dzisiejsze będą w większości z odbioru technicznego nowego drapaczka, oczywiście obdbiór przeprowadzał mgr inż. Bonifacy ;)

wygodne posłanko, od razu chce się spać

nie ma to jak uśmiechnięty, zadowolony kot

i na koniec zakłaczamy panu plecak

troche mnie nie bylo ale miałam dużo na głowie, a mianowicie postanowiłam założyć własną firmę zajmujacą się projektowaniem stron internetowych, niestety kupa roboty przy tym była, ale udało się i w końcu mam trochę czasu na własne przyjemniści czyli na przykład na dodanie kilku foteczek na forum.
Dzisiejsze będą w większości z odbioru technicznego nowego drapaczka, oczywiście obdbiór przeprowadzał mgr inż. Bonifacy ;)

wygodne posłanko, od razu chce się spać

nie ma to jak uśmiechnięty, zadowolony kot

i na koniec zakłaczamy panu plecak