Yoko i Viki
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Yoko i Viki
No to pierwsze koty za płoty <mrgreen>
Śliczny bezstresowy chłopczyk i brawa dla dziewczynek, że dzielnie zniosły przybycie nowego :-)
Śliczny bezstresowy chłopczyk i brawa dla dziewczynek, że dzielnie zniosły przybycie nowego :-)
-
Slonick
Super start i pieniek rzadzi!
- yamaha
- Genius Loci
Ojeeeeeeej <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Cudny jest <serce>
A na tej pierwszej fotce, jak pokazuje jaki potrafi byc grozny :

Cudny jest <serce>
A na tej pierwszej fotce, jak pokazuje jaki potrafi byc grozny :
- elunia40
- Hodowca
Dzisiaj udało mi się zrobić kilka zdjęć Charliemu, choć nie jestem do końca zadowolona z ich jakości. Rozrabiaka jest w ciągłym ruchu albo śpi.

- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Fajny chłopczyk
Ale ja poproszę więcej Yoko <oops>
Ale ja poproszę więcej Yoko <oops>
- Karola
Piękny Charlie <zakochana> <zakochana> imię jednak zostaje? bo chyba czas na zmianę tytułu wątku... <gwiżdże>
- elunia40
- Hodowca
Bardzo proszę dla Julcika - Yoko

Yoko, choć to jeszcze przecież dzieciak (7,5 miesiąca) zachowuje się jak stara kwoka, która pilnuje całego stadka i doprowadza do porządku. Chodzi za Charlim krok w krok, obserwuje, jak coś jej się nie podoba to syczy na niego. Najostrzej zareagowała jak wszedł do jej ulubionego okrągłego koszyczka (który dla Yoko już jest za mały). Myślałam że Charlie dostanie lanie, ale na szczęście nie doszło do tego.

Yoko, choć to jeszcze przecież dzieciak (7,5 miesiąca) zachowuje się jak stara kwoka, która pilnuje całego stadka i doprowadza do porządku. Chodzi za Charlim krok w krok, obserwuje, jak coś jej się nie podoba to syczy na niego. Najostrzej zareagowała jak wszedł do jej ulubionego okrągłego koszyczka (który dla Yoko już jest za mały). Myślałam że Charlie dostanie lanie, ale na szczęście nie doszło do tego.
- elunia40
- Hodowca
Jeszcze jedno zdjęcie Yoko - tu wyszła bardzo poważnie <lol>

- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
<serce>elunia40 pisze:Bardzo proszę dla Julcika - Yoko
Się wspomnienia odzywają we mnie
Avari był w tym wieku co teraz Yoko kiedy do mnie przyjechał.
Jak patrzę na nią, jaka jeszcze jaśniutka, maska nierozlana.. <zakochana> To mi się ten mój Osiołek przypomina <oops>
W końcu była pierwsza, to pilnuje czy aby nadal wszystko jest tak jak trzebaelunia40 pisze:]
Yoko, choć to jeszcze przecież dzieciak (7,5 miesiąca) zachowuje się jak stara kwoka, która pilnuje całego stadka i doprowadza do porządku. .
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Kocurro cudny,Viki też śliczka ale Yoko boska
Ja to z podziwu wyjść nie mogę jak patrze na te pointowe pysiulek że takie uda chodzą po ziemi. Coraz bardziej w pointach się zakochuję
Ja to z podziwu wyjść nie mogę jak patrze na te pointowe pysiulek że takie uda chodzą po ziemi. Coraz bardziej w pointach się zakochuję