• Zgubienie kabla od aparatu
• Po odnalezieniu kabla -uszkodzenie gniazda wtykowego do kabla w aparacie
• Próby odczytania kardy Memory Stick Pro Duo przez mój mało zaawansowany laptop- nieudanej
• Próby odczytania w/w karty w wysoce zaawansowanym komputerze w pracy- nieudanej
• Zakup czytnika kart wszelkiego rodzaju i ponowna próba odczytania rzeczonej karty w laptopie- niedana
• Odszukanie starego aparatu foto z normalniejszą kartą SD oraz po użyciu sprzętu specjalistycznego w/w – zrobienie kilku zdjęć i (TAK ! TAK!) udana próba zrzucenia zdjęć na kompa.
• Po zalogowaniu się na fotosika-pozyskanie informacji, że przekroczyłam limit zdjęć i właśnie skończył się też mój miesięczny abonament
W związku z powyższym , ponieważ podjęłam naprawdę wiele czynności i włożyłam sporo środków i wysiłku aby przedsięwzięcie pt.” umieszczenie zdjęć na forum” mogło zakończyć się pozytywnie- proszę o wyrażenie adekwatnie dużej ilości zachwytów, oraz achów i ochów.
Ponieważ dzisiaj jest zimno ( znowu !) Karmelek jest w sweterku:

Domia nie jest w sweterku , no ale ona ma futro. Na szczęście toleruje już Karmelka w sweterku, widocznie Karmel z klifonem u nosa wygląda jeszcze gorzej

To na razie tyle. Wiem, że zdjęcia nie są cudownej jakości, koty nie współpracowały a otoczenie mało ciekawe i oczy czerwone, ale nie mam już siły na nic lepszego dzisiaj.