Hana
- Agrypina
Re: Hana
A tak mnie jeszcze naszło jedno pytanie... czy teraz muszę jakoś specjalnie przygotować miejsce dla Hany?? Tzn kuweta i miseczka z wodą w jednym miejscu, zrobić jej jakieś legowisko specjalne??? Pewnie jeszcze zamęcze pytaniami weta, ale wolę wiedzieć wcześniej bo z tego wszystkiego zapomniałam go zapytać... 
- yamaha
- Genius Loci
No na samym poczatku po powrocie powinnas "uniemozliwic" kici skakanie...
Wiec jesli ma jakies legowiska "na gorze", to je zdjac
(drapak, jesli wysoki, schowac).
Zalezy tez jak kicia bedzie cieta - czy bedzie miala duzy szew czy nie
Wiec jesli ma jakies legowiska "na gorze", to je zdjac
Zalezy tez jak kicia bedzie cieta - czy bedzie miala duzy szew czy nie
- Agrypina
No właśnie ma...i dlatego zastanawiam się czy jej nie położyć jej kocyka gdzieś na ziemi blisko kuwety i wody... <hm>
W takim razie drapak też muszę schować
a jeżeli chodzi o fotele czy łóżka?? rozumiem, że zero jakiegokolwiek większego wysiłku ze strony rekowalescentki?????
Dzizzz...właśnie sobie zdałam sprawę, że będe bała się jej dotknąć jak przyjedzie...
W takim razie drapak też muszę schować
Dzizzz...właśnie sobie zdałam sprawę, że będe bała się jej dotknąć jak przyjedzie...
- yamaha
- Genius Loci
Nic sie nie martw, bedzie dobrze.
Po prostu kicia powinna unikac duzych skokow, zeby swiezego zszycia przypadkiem nie naderwac
(a moze Twoj wet uzywa tej "bezkubraczkowej" metody, gdzie ranka jest tylko grubszym ukluciem ? Wtedy to w ogole nie ma problemu
Ale nawet jesli nie, to troche ostroznosci, ale bez paniki <ok> )
Po prostu kicia powinna unikac duzych skokow, zeby swiezego zszycia przypadkiem nie naderwac
(a moze Twoj wet uzywa tej "bezkubraczkowej" metody, gdzie ranka jest tylko grubszym ukluciem ? Wtedy to w ogole nie ma problemu