Pola :)
-
xennaextra
Re: Pola :)
Ale słodka ciapatka :-)
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
ślicznie dziewczyna się zmienia. Tylko coś pańcia mało nam ją pokazuje..
- Jennefer
Piekna pysiunia <ok>
- Agnes
jaka ona jest sliczna :-) <zakochana> pyszczek taki okragly i uszka z fredzelkami 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Niezwykła ta Twoja koteczka <zakochana> Taka nieco egzotyczna. Ciekawe krew jakich kotów w niej płynie.
Sama mam w domu dachóweczkę (europejkę w zasadzie) i Pola jest do niej bardzo mało podobna!
Sama mam w domu dachóweczkę (europejkę w zasadzie) i Pola jest do niej bardzo mało podobna!
- brzozka
Koleżanka, która znalazła Pole (i jej rodzeństwo), twierdziła, że kociaki mają persie korzenie. Szybko przestałam w to wierzyć. Kicia rosła, a sierść dość słabo ;) Dziś się cieszę, bo białe włoski dają nieźle w kość, a gdyby były dwa razy dłuższe.. ojej.. ;) Muszę przyznać, że miałam dużo szczęścia, bo nie dość, że Pola jest piękna (który kot dla jego właściciela nie jest...? ;) ) to ma cudny charakter. A była to dość spora loteria. Z drugiej strony jaka by nie była pewnie napisałabym to samo ;)atomeria pisze:Niezwykła ta Twoja koteczka <zakochana> Taka nieco egzotyczna. Ciekawe krew jakich kotów w niej płynie.
A tu Polka i jej "serce na dłoni" :->

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jest śliczna <zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
<serce> urocze serduszko na łapeczce
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<shock> o rany! <serce> boskie!
A co znaczą białe kłaczki doskonale wiem
Zwłaszcza, że podłogi i meble u mnie ciemne, umiłowanie do czarnych ciuchów też niezaprzeczalne <mrgreen>
Ale i tak uwielbiam i następny kotek też będzie z białym (no chyba, że jakiś poryw serca zmieni moje plany...).
A co znaczą białe kłaczki doskonale wiem
Ale i tak uwielbiam i następny kotek też będzie z białym (no chyba, że jakiś poryw serca zmieni moje plany...).