elwiska3 pisze:ale wydawało mi się ,ze to UKG tez w maju miało być <lol>
Elwisko tylko doktor Agnieszka wyjechała na staż wcześniej niż było to w zamyśle i na spokojnie badanie przełożyliśmy na wrzesień :-) ( to też był cytata ale cos sie skiepsciło )
Ok Lenka rozumiem <oops> ja nie dlatego pisałam, żeby Ci przypominać tylko sama się jutrzejszym badaniem Antolki denerwuje <lol> niby coroczna kontrola serduszka ale jednak stres zawsze jest.
elwiska3 pisze:sama się jutrzejszym badaniem Antolki denerwuje <lol> niby coroczna kontrola serduszka ale jednak stres zawsze jest.
Mocne kciuki za Antolkę <ok> ! Na pewno będzie wszystko dobrze :-)
Jak to dobrze, że szelki Wam się podobają, ja wiedziałam, że faceci w tym temacie są kompletnie się nie znają, ale wolałam się upewnić i jak zwykle wyszło na moje <lol>
Bentuś - Pancia zaszalała z szeleczkami, jakie gustowne, no no, teraz wszystkie kocury ze wsi będą Ci zazdrościły, a dziewczyny oczu od Ciebie nie oderwą <lol>
Bentley otrzymał od Modern Pet prezent na Dzień Dziecka <mrgreen> . Obiecałam, że prezent odpakujemy dopiero w sobotę i pochwalimy się zdjęciami <tańczy> . Mąż się chyba kompletnie załamie, jak zobaczy kolejną zabawkę <lol>