a co domowego umeblowania <diabeł> cóż można powiedzieć, ja bym w takim domu wariatów mogła zamieszkać <mrgreen> nie mówiąc już o mojej kocie <mrgreen> świetnie wszystko rozplanowane, atrakcji pod dostatkiem, koci raj poprostu
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Agnes
Re: Wątek dla "Starych"
i ja serdecznie gratuluję! <tańczy> i już sobie wyobrażam, co to będzie jak Smarkata przestanie być Smarkatą <lol>
a co domowego umeblowania <diabeł> cóż można powiedzieć, ja bym w takim domu wariatów mogła zamieszkać <mrgreen> nie mówiąc już o mojej kocie <mrgreen> świetnie wszystko rozplanowane, atrakcji pod dostatkiem, koci raj poprostu
ja sobie po cichu powzdycham i pomarze...może i nam kiedyś uda się stworzyć coś podobnego, jednak na pewno znacznie mniejszego :->
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja też tak mówiłam a obecnie nasze mieszkanie przypomina plac zabaw <lol> . Muszę przyznać, że mieszkańcy Agilisowa mają prawdziwy raj :-) !Dorszka pisze:Reszty pokoju na razie nie pokazuję, żebyście się już całkiem w czoła nie pukali, moje ukochane przestrzenie i pusta podłoga to już przeszłość, czekam jeszcze na ostatnia tubę i dwie kolejne póki, i to już będzie koniec <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ja tez gratuluje osiagnięć wystawowych baaaardzo serdecznie
inaczej przecież być nie mogło
A mieszkanie oj tam oj am <mrgreen> <lol> ja już dawno usłyszałam od znajomych ,że mieszkam kątem u kotów i psa <lol> ,a dla mnie i tak nie ma nic cenniejszego jak radość i zadowolenie w oczach moich skarbusiów , nawet jak ulubionym łaputem dostaję o 4 rano <lol> .
Agilisowo daje po prostu nam wszystkim przykład jak powinien wyglądać prawdziwy koci dom i tyle ,a nie jacyś tam................... <lol>
no to ja i reszta moich ludziów jesteśmy w tym samym kotle
,
A mieszkanie oj tam oj am <mrgreen> <lol> ja już dawno usłyszałam od znajomych ,że mieszkam kątem u kotów i psa <lol> ,a dla mnie i tak nie ma nic cenniejszego jak radość i zadowolenie w oczach moich skarbusiów , nawet jak ulubionym łaputem dostaję o 4 rano <lol> .
Agilisowo daje po prostu nam wszystkim przykład jak powinien wyglądać prawdziwy koci dom i tyle ,a nie jacyś tam................... <lol>
no to ja i reszta moich ludziów jesteśmy w tym samym kotle
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dorotko gratuluję takiej udanej wystawy
Koteczki prześliczne to nic dziwnego, że tak się spodobały

Koteczki prześliczne to nic dziwnego, że tak się spodobały
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję tak udanej wystawy <ok> <ok> <ok>
A pokój to koci raj, na który nie każdy kociarz może sobie pozwolić, ale każdy chciałby taki mieć
A pokój to koci raj, na który nie każdy kociarz może sobie pozwolić, ale każdy chciałby taki mieć
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Dorota ja się chyba jednak wybiorę do Wrocławia , muszę to zobaczyć na własne oczy
Masz jeszcze miejsce, na laptopa <rotfl>
Gratuluję dziewczynkom udanych występów wystawowych

Gratuluję dziewczynkom udanych występów wystawowych
- yamaha
- Genius Loci
Gratuluje i ja
( <strach> zdjecie "urzadzenia" kociego pokoju = istny koci raj, ale ja sie nie skusze <lol> )
( <strach> zdjecie "urzadzenia" kociego pokoju = istny koci raj, ale ja sie nie skusze <lol> )
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Przybywaj, przybywaj, za tą ścianą jest bardzo wygodne łóżko, jeszcze jakoś udaje nam się znaleźć na nim miejsce <lol> Ale trzeba się spieszyć, bo koto przychodzi ostatni, tego wita rząd wielkich, zdziwionych oczu poukładanych rządkiem, jakby pytały "A Pani tu czego?" <lol>Kamiko pisze:Dorota ja się chyba jednak wybiorę do Wrocławia , muszę to zobaczyć na własne oczy![]()
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehehe <lol>
Dorotko rozłożyłaś materacyk z poduchami przy drapakach to czyj ten materac, jak nie kotowy <rotfl>
Masz szczęście, że pozwalają Ci boczkiem się trochę rozłożyć <lol>
Dorotko rozłożyłaś materacyk z poduchami przy drapakach to czyj ten materac, jak nie kotowy <rotfl>
Masz szczęście, że pozwalają Ci boczkiem się trochę rozłożyć <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ja bym to porównała z rajem dla kotów, a nie z domem wariatów :-)
Czego my nie zrobimy dla tych stworzonek, żeby tylko było im dobrze :-) :-) :-)
Czego my nie zrobimy dla tych stworzonek, żeby tylko było im dobrze :-) :-) :-)